V seksu z njim več ne uživam

ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
V seksu z njim več ne uživam 29.12.2013 16:24
Oj živjo Smile Js bi pa prosila za pomoč use tiste k se vm je mogoč kej tacga že kdaj zgodil oz mi znate pomagat Razz Midva s fanto js(17) on(22) sva skupej že skorej 1 leto. Od začetka je biu najin sex bombastičen! Sexala sva do onemoglosti učasih tut več ur skupaj njegov penis je biu trd ko skala in precej vzdžjiv. Zadne čase pa so stvari obupne :/ nikol več mi ne pride zdi se mi kot bi se mu korenjak v hlačah skrčil, nevem kaj je narobe mogoče ga ne privlačim več tok. Gre za 2 minute gor trikrat ga notr utakne pa mu že pride... To pa tud mene precej znervira in sploh ne uživam več ker komej kej čutm med nogam in mi je brezveze ...sploh k mu pride ne čutm pa nč več. Posledično mam tud velk odpor do seksa čeprou rada seksam, dvakrat se mi je clo zgodil da sm se med seksom začela jokat ker sm se počutla tko otesnjeno. Sva se že pogovorila in use pa se njemu zdi isto dobr kokr učasih tko da res nevem več kaj narest Sad pomagite mi prosim
majkeljanuar • Od: 13.1.2014 • Prispevkov: 8
Re: V seksu z njim več ne uživam 13.1.2014 11:58
ja povej mu, da nisi tm samo zato, da mu pride, ampak da oba uživata, ti pa pač da res ne. pravi fant se opraviči, ker se mu je to zgodil, ne pa, da to ponavlja ves čas. me zanima, kok te ma sploh še rad, ne pa da te ma samo zato. če se ne misl spremenit, verjem, da ne čuti nič do tebe, še najmanj pa spoštovanje

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.