Rada bi spremenila živlejnje..• erkica
• Od: 2.9.2010
Rada bi spremenila živlejnje..
24.2.2014 21:02
Uglavnem..sploh ne vem kje bi začela..Rada bi si spremenila življenje..ker tako ne gre več naprej stara sem 15 let in nimam nikakeršne želje po življenju..velikokrat me prime da bi se ubila,nimam želje niti volje do učenja..čeprav sem v šoli ki me je od začetka zelo zelo veselila..v šolo hodim samo zaradi simpatije,ki je pa v srečni zvezi.. druga stvar je da veliko ljudi misli da sem skos vesela ker to slabo voljo skrivam v sebi..v šoli se skos smejem..zafrkavam in vse..tako da res redkom kdo ve da je nekaj narobe..pa še ti mi ne morejo pomagati. Kako se naj spremenim? • irish
• Od: 12.2.2012
Re: Rada bi spremenila živlejnje..
24.2.2014 22:36
Najdi nek hobi, nabavi si ljubljenčka, poišči kako novo simpatijo, poskusi poiskati kakšno novo prijateljico...
Začni s kakšnim majhnim premikom, neko motivacijo, ki te bo najprej pobrala iz tega začaranega kroga. Nekaj kar bo spremenilo tvojo rutino. Predlagam kakšen šport, po možnosti v naravi. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
25.2.2014 2:12
preveč razmišljaš. ne delaj tega preveč časa maš, zapravi ga nekako, čim bl produktivno. začet je najtežje, najt morš velko motivacijo nato pa vztrajat tudi ko te mine in se ti zdi brezveze. takrat si reci "nisem v stanju da bi lahko presojala". ne razmišljaj, samo delaj. pa kmal se tud nova simpatije pojavi.. jaz sme bil v srednji vsa 4 leta v eno punco noro zaljubljen, pa je mela fanta. zdaj pa mi je žal da sem tok fantaziral, lahko bi si kakšno drugo ogledal ker jih je blo ogromno luštnih. dobila si razlog za shujšat, lahko delaš na tem in srečna boš postala, ko bojo šle prve kile dol po par tednih, boš dobila motivacijo za naprej, bolj ko boš aktivna, produktivna, bolj boš srečna in ponosna nase. in take majo fantje radi in bo tud ta problem rešen. z zdravim lajfom bo zdravje boljše, počutila se boš super, v kondiciji itd.. čist nič ne rabiš drugega kot mene tukaj da ti povem da se DA • Urska1D
• Od: 17.9.2013
27.2.2014 21:45
no, jaz mam podobno težavo. na začetku ej blo še vse vredu, zdej pa se je moje življenje spremenilo. mama in oče oba delalta v trgovini tuš, pa sta dobila novega šefa oba, in zdej ko prideta domov samo govorita o tem, pa se sekirata pa vse. v šoli me ne gre preveč dobro, včeri sem se celo jokala, zarad šole pa vsega skupi, res bi se nejraje ubila:c neven kam se naj vpišem v srednjo šolo, verjetno bom šla v mursko-logistična, samo se bojim, da ne bom naredila šole..
ukvarjam se z plesom, ki mi pomeni največ<3 mam tudi zelo dobro prijateljo, sicer se zaj večkrat kregavi, ampak bo nekak... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.