"fajt" z sošolko u javnosti**

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
"fajt" z sošolko u javnosti** 8.12.2013 20:09
heii Smile ja v petek mi je **** glede ene sošolke ka me med odmorom skos zanalašč gleda s svojimi gromozanskimi očmi pa skos neki "zahrbtno" ****, če razumete.. pač potihem za mojim hrbtom me opravla, posmehuje se mi čez hodnik med odmoram, uglaunem zarad nje sem zgubila nekaj samozavesti ampak u petk mi je blo dost usega in sm šla do nje jo prašala zakaj me tok sovraž in neki in pol se je začela dret name, sam da bi pozornost uzbudila in ( toje blo med glavnim odmorom) hmal sva ble u središču pozornosti..a se je kdo od vas že znajdu u podobnmu položaju? mislm use je šlo narobe.. srce mi je razbiju največ, bala sm se da mi bo kj rekla in je ne bom znala praviln zabit alnekj haha inn, zmer postanm rdeča u faco k sm u središču pa še njeno faco sm mogla gledat in jaoooj GROZA vam powem.. pač blo je kukr u enmu najstniškmu filmu ka se 2 spričkata...in pač kokr sva si podajale izjave mi je šlo še nekak sam pol pa krneki no uglaunem.. ZANIMA ME KAJ NAREST DA SE (če slučajn pride še do kašnega takšnga fajta) BI ČIMBOLJ ODREZALA, bolš od nje, da bi pozabla na use okol sebe in bi jo zabila ufff da se douug nebi pobrala... res mi gre na živce, ka je ona zraven, sm čist brezsamozavestna in mi je gadno bit z njo v razredu.. PROSIM SOS! Smile hvala
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: "fajt" z sošolko u javnosti** 9.12.2013 15:35
meni se je v osnovni nekoč zgodilo nekaj takega... sošolka me je tako sovražila, da me je non'stop opravljala, me zbadala med poukom... ignorirala sem, šolsko leto se je končalo in zdaj je nikoli več ne vidim.
Ignoriraj.
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: "fajt" z sošolko u javnosti** 9.12.2013 15:46
js bi ji rekla ''ooo a zej pa si tkole začela kričat sam da boš vzbudla pozornost a? nimaš lajfa sam tračaš use okrog in mislš da si bolša od drugih''in bi šla...sej vrjetn usi isto misllte kukr ti u njej in se bojo bl na tvojo stran pustavl
jajce3 • Od: 2.10.2012 • Prispevkov: 16
Argumenti 9.6.2014 22:49
Mislim da boš po tem ko boš rekla karkoliže spet rabla nasvet za novo zabijanje, tako da tu ni rešitve, če nimaš talenta za to.

Najbolje da jo ignoriraš, in to resno ignoriraš, ne da bo vidla da se trudš, ker te bo sam še bl zezala.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.