POMAGAJTE MI, PROSIM! :(1 | 2 | >>• Urska1D
• Od: 17.9.2013
POMAGAJTE MI, PROSIM! :(
16.12.2013 21:02
Imam eno veliko težavo. zaljubljena sem v enega fanta, ki je eno leto starejši od mene. ker se je preselil, hodi na istI avtobus kot jaz. enkrat se je celo sedel k meni.
zdaj pa sem ugotovila, da sta se eni dve tudi zaljubili v njega, ampak sta 4 leta mlajši od njega, pa ga cel čas gledata, pa se mu smejita, sicer jidvi on ne pogleda (ker to bi blo malo čudno da bi se 15letnik zaljubil v 11 letnico). kaj če mi ga vseeno speljeta? kaj naj naredim, da me bo opazil? od tega bo že eno leto od kar sem zaljubljena v njega, pa se še vedno ni ič zgodilo, pogabiti pa ga enostavno NEMOREM! Najlepše se vam zahvaljujem za vsak odgovor:) • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: POMAGAJTE MI, PROSIM! :(
16.12.2013 23:24
hahahahahahahahah kak se še boš smejala čez par let na svoje glupo vprašanje hihi_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
16.12.2013 23:43
aha... zdej zadeva je taka ane...
fant je verjetno zalublen v tebe, ker drugače bi se drugam usedu . Pa itak ni v oni dve zlublen, če so mlajše.. haloooo???? ne bojo ti ga spelale, usoda hoče da sta vidva par... on tut tebe na skrivaj opazuje, noče še pokazat vse svoje ljubezni do tebe, čeprav je že nardil začetek ko se je zram tebe usedu, naslednja poteza bo pa verjetno kiss. Ko ga vidiš mu moreš mal mežikat pa tiste lupčke na daljavo pošiljat, takrat bo vedu da si ga želiš... lahk pa ti nardiš korak naprej, pa mu napišeš listek da se dobita na wcju, pol ga pa tam... sj veš kaj ti porcelan pa prosim, da ne uletavaš s takimi neprimernimi, rajš pomagi punci, ko vidiš da je v ljubezenskih težavah... ti urška pa kar pogumno, pa ne oziri se na take komentarje... pa pol povej kk si rešla stvar...upam da ti rata _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
16.12.2013 23:47
bolj bednega nasveta pa še ne .. vse je boljše kot pa da to upošteva... ne poslušaj ga urška nima pojma, pozabi na svojo prvo eno letno ljubezen ...
pa underberg, bo? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • legendary
• Od: 2.11.2012
16.12.2013 23:49
hahah underberg
• underberg
16.12.2013 23:50
nono... ko dober vemo kdo je tu bedn... če boš mene poslušala ti bo kul v življenju...
ne ne smeš pozabit na to, moreš izpeljat do konca, ker če se tk spogledujeta sta si usojena pa evo se trudimo počas... ka pa ti kej? _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
16.12.2013 23:53
kdo je bedn ? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
16.12.2013 23:57
ona dva... ne pa tiste tvoje rebelde pa ne vem ka še use... kr slabo mi rata :S sam da bo.. in že tut pr vas tema? _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
17.12.2013 0:02
to se strinjam glede onih dveh ja hahah jooj kak mi je lepo spomin kot shrek ... hahaha ok proti juhi nimam nič ne, ampak pustima za drugič haha ja rebelde haha ... mlado pa **** :p
pa ja glej nevem kaj je to ura je komaj 11 pa tema taka da se nič ne vidi .. :S pa tam? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
17.12.2013 0:10
no lepo da se strinjaš... pa tut za juho, se ve ka paše u nedelo ah rebelde so že uredi, pa ka je ona tvoja neka manekenka, čist preušena pa to...? sam veš, je pa zmer bol svetlo..neki polna luna _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
17.12.2013 0:17
lepo da se končno strinjama ja ehhhh niii polna luna danes če se sploh ne vidi hahah kaka pijača nisem jas ti ko maš zjutraj 0.3 šnopsa pri pojsli pripravlenega da lahko funkcjoniraš :d _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
17.12.2013 0:24
bolši časi prihajajo... slovenijo boma rešla nč ne vem da bi sploh kdaj bla je pola luna je... ga že maš da ne vidiš čuj a pa si vedla da katarina mala ne pije kave z mlekom? • PorceLan
17.12.2013 0:32
haha ka da ne vsi vejo kdo je to samo ti ne, kar niti ni tak čudno ne vidi se ker je oblačno haha kaj zdravilne namene, da pozdravi glavobol od včerajšnjega alkohola? hahaha to bi jas tuji mela take zdravilne napitke haha... fuj šnopss vidiš to se že vidi kdo ne čuti alkohola dokler ni pijan .. jas ga že po prvem kozarčku čutim hahaha in to 03 jooooj pa kaj je z njo narobe če mi je zadnjič glih razlagala da je kao jo začela... kaj ti je rekla al kaj ? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
17.12.2013 0:36
itak...usi majo celo sobo polimano z njo hja vidiš ko ne veš, to pozdravi marskero tegobo. pa zelo učinkovito deluje proti ženskimi napadi tečnobe pa to... pa ka vem.. prej sma bla na kafeju pa si je čaj naročala :S ka ji ni jasn.. verjetn je busanc • PorceLan
17.12.2013 0:45
nea o romantiki vidiš da se bo urška razjokala... jooooj glej res nevem kaj je z njo v roke jo malo primi res zadni cajt že glej bosanc z o-jem hahahaa če veš kaj o pomeni _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
17.12.2013 0:49
js se tut jokam , tut moja čustva so nekaj vredna....
pa ****, važn da je kej za spit,... žejn pa ko smuk :S aja točno.. vežda vem, ka nisi prej povedla.. sam raj ne bom na glas govril da se ne razve preveč • PorceLan
17.12.2013 0:52
palček smuk je tuji skoz mel literco neki za majco skrito ja .. istiiiii prisežem hahaha alo če sem pozabla čisto hahah pa nea ji rajši pravi _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
17.12.2013 0:57
no zdej pa spat, ga maš pa že mal preveč... ti že škodi.. :S
pa napumpi gume predn se greš z biciklom furat... • PorceLan
17.12.2013 15:46
daj nehaj s peciklom da nebom babice povozla ... jao ej tota polna luna pa lučke pa kuhano te kr potegnee_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • irish
• Od: 12.2.2012
17.12.2013 18:08
The fuck did I just read
• Urska1D
17.12.2013 19:51
underberg najlepša hvala, res sem Vam/ti hvaležna • ana6683
• Od: 17.12.2013
17.12.2013 20:41
Ja Urška napiši mu listek da se dobita na mrzlem wc-ju na avtobusu, da se bota ogrela ko bota... TISTO SAJ VEŠ KAJ • Urska1D
17.12.2013 20:44
moreš! • ana6683
• Od: 17.12.2013
17.12.2013 21:40
Morem a veš • underberg
17.12.2013 23:05
ja ljo urška ni kaj... se priporčam alo porcelan.. ka te je luna že nesla na zakuhančka? drgač pa špricer je le špricer _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.