preliv na laseh..• kaaiiia13
• Od: 12.7.2009
preliv na laseh..
20.7.2009 15:15
elou. =D
mam sam en uprašanje x) u trgovini sm kupila preliv in me je mt pobarvala pto..ne sej to no wažn.. tm je pač pisal da gre po 28x pranju dol.. prbižn je to 2-3 mesce.. no.. zdej me pa zanima a to gre barva dol tut če se kopaš v morju ali samo takrt k se s šamponom pto? thx. za odgovore. :* baai. luwya.<3 • metyka
• Od: 19.7.2009
Re: preliv na laseh..
20.7.2009 17:05
če se kopaš v morju gre hitro dol oz. zbledi barva prej
• AniaTheAnc
• Od: 27.7.2009
22.8.2009 19:36
kaaiiia13 pravi:elou. =D
mam sam en uprašanje x) u trgovini sm kupila preliv in me je mt pobarvala pto..ne sej to no wažn.. tm je pač pisal da gre po 28x pranju dol.. prbižn je to 2-3 mesce.. no.. zdej me pa zanima a to gre barva dol tut če se kopaš v morju ali samo takrt k se s šamponom pto? thx. za odgovore. :* baai. luwya.<3 U kateri trgovini si pa kupla ti to.? K js bi tut.xd • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
22.8.2009 21:08
Ja v morju ti bolj zbledi.. pa to ti ziher nebo 28× držalo, ker meni je že po kakem petem šlo dol drugače je pa odvisno od las tui.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • aaliyah
• Od: 17.8.2009
24.8.2009 11:05
uh js sm se pa po 4ih letih barvanja na blond odločla d grem na rjavo..
sam morm rečt d kr mal cvikam & bi najprej dala preliv, zdei me pa zanima če je kera že šla iz blond na tmno rjavo s prelivom? pa če je taprava barva vn pršla, al ste mogle večkrat barvat? pa kok hit greš pol loh nzai na blond [u primeru d mi rjava ne bi bla ušeč] upam d se ne ponavlam |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.