Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura???

ninaa • Od: 23.10.2008 • Prispevkov: 50
Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 4.5.2009 13:48
no bliža se valeta, pa me zanima kaj mate v mislih obleč pa obut na ta dan.. pa zanimajo me tut vaši predlogi za frizure!

napište kej! Very Happy

čaau*
leila • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 24
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 4.5.2009 16:33
heila Very Happy

čeprou sm js 8 klas ane. sm si že zamisnla oblekco Very Happy

no ja. obleka bi bla tko največ do kolen mogoče mal viši Razz tko nebi mela naramnc ane. pa zgori bi bla seveda oprijeta (podobn k korzet) pol bi mela pa mogoče pas al pa tut ne. obleka bi bla pa rdeča al pa bela Razz če bi mela pas bi se čeuli seveda ujemal s pasom Razz pol nakit: bi blo u kompletu k mi zgleda kičasto če je use drgač. mislm da kr Swarowski. Razz
čeuli: visoke pete itak .. sam k je problem če maš mejhnga soplesauca :S ampk jbg.
frizura: hmm. dougi pa mal tko skodrani laski. al pa speti u čop pa da bi spredi tko pustila par pramenou. pa seveda isto skodrani Razz make up pa pač ne preveč ane ampk tko u stilu z oblekco Very Happy no ja to je to Very Happy lpo se meite Very Happy
MaryJane • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 3
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 4.5.2009 19:47
hm..jaz sem mela valeto lani... obleka je bla do kolen, z rožicami. Pa allstarke. Lase sem mela spuščene. In nič nakita. Smile
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 5.5.2009 12:34
jst pa razmišlam ...pač za obleko še ne vem neki odštekanga....pa mogoč bom mela irokezo....mal za foro ...če si dovol pogumna probaj Razz iziv..Razz
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 5.5.2009 16:01
Ma jst kdr bom mela valeto pa bi neki čist odštekanga, kar bii NUJNO vsebovalo all starke oblekla xD
Dragč pa mi je fuuul hud tak cute stil. Pa saj vete take bol kratke oblekce kamr majo tko mal bol visoko pas. Meni je to fuuul lpo. U tem primjru pa ene lepe štikle ne xD
Pa nakit pa to.....
S frizuro pa ne bom pretiravala ker pole lohk izgledaš kot en pudel. Mejbi normalno spuščene lase, natupirane al pa sam tko s kkšnm izdelkm da ti res da take sijoče lase, pa kakšn obroč lep, špangica,....Brez pretiravanja pač :s

No kdr bom šla na valeto čz 2 leti vs obvestim =P

papa <333
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 6.5.2009 14:58
ah jst pa nam pretiravala:D za tiste dve ure k tm gor mal pleššš bom eno kiklo vrjetn pa eno majco pa še kej bi se najdl xD tko pač neki an hitr kr za tiste dve urce mi je bv nwm kok zapravlat k itak sam enkat ublečš
PetraZalokar • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 34
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura 6.5.2009 15:01
ninaa pravi:
no bliža se valeta, pa me zanima kaj mate v mislih obleč pa obut na ta dan.. pa zanimajo me tut vaši predlogi za frizure!

napište kej! Very Happy

čaau*
ž
ja jst bom mel aše od birme k sm melo eno belo oblekco do kolen, poživila jo bom z debelejšim črnim pasom, zravn bm mela pa črne sandale
PeeKaBoo • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 16
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 7.5.2009 17:53
no, da ne odpiram nove teme..pač moj soplesalec je ful visok :/ js sm pa velka 160cm^^ pa ful me je strah ce bi npr. v petkah prsla da bi padla mislmmmmm tega me je najbl strah :/
a ma kdo naswettt kr petke ne maram, oz. me je ful strah da bi se pred vsemi tm spotaknla :/
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 7.5.2009 19:31
PeeKaBoo pravi:
no, da ne odpiram nove teme..pač moj soplesalec je ful visok :/ js sm pa velka 160cm^^ pa ful me je strah ce bi npr. v petkah prsla da bi padla mislmmmmm tega me je najbl strah :/
a ma kdo naswettt kr petke ne maram, oz. me je ful strah da bi se pred vsemi tm spotaknla :/

Pa na tvojm mesti bi jst poklicla npr. dve frendici. Rekla bi jim da prnesejo s sabo petke. Pa bi mal topotale okoli pa to oz. bi vadle hojo z nimi. Mejbi kao modna revija al pa sam vaja xD
Tko boš ti in tvoje frendice če majo tudi one take težave vadle hojo s petkami pa bote ble bol gviše sej veš =D
Pa še zabavnu zna bit =P

Papa <333
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 27.5.2009 18:59
PeeKaBoo pravi:

lej...ne se sekirat da se boš spotaknila ker če se preveč obremenjuješ se to lahko res zgodi.
amm..kar se tiče visokih pet...js nimam problema z njimi..in se da u njih hodit brez da bi se kam zataknila alpa spotaknila alpa kokrkoli. amm..najprej doma če maš kkšne petke doma se magari sama zapri v sobo pa probaj hodit..pa vsak dan po malo..alpa ko te pač prime...če pa želiš, mi pa lahko daš msn po zasebcu..pa ti mal pomagam kaj prbližno delaj k boš hodila da ne boš na nosu pristala Wink
upam da te ne bo tok skrbelo glede tega Wink drugač pa soplesalcu mal zagrozi da te ne bo vleku tko okol da bi se ti lahko kej nardil Wink
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 28.5.2009 8:35
Uf tole se pa zlo pestro sliš:-)js sm mela valeto sicr prd tremi leti,pa ni bla nobena kj prewč odštekana.js sicr nism mela nč posebnga,k itak se nism glih kazala tm,k nism plesala.mela sm roza hlače,pa roza majčko tko dvoslojnega videza.pa roza čevle navadne,skratka krneki.k js ful nism tip za petke pa oblekce pa tko,k mam bl športni stil pa to...u tem se dobr počutm.zdj se mal zadržte...pol čez 3,4 leta si pa djte duška na maturancu.js sm mela sicr tut tuki sive hlače take k padejo po doužini,črne čevle usnjene brz petk,bežbelo bluzo mal nabrano spredi oprijeto pa tko mal dalšo s tankimi belimi črtami,pa tako jakno z ovratnikom črno s pasom.to je čist odwisn kdaj mate maturanca.kr mi smo mel u sredini aprila pa je blo kr mrzlo zuni.če boste u lj u šol s plesno šolo Urška boste mel na gospodarskem razstavišču in mate tko po ene 5 šol skupi.kr je ful wlka dvorana.majo pa tle tut z jesenic,škofja loka,ivančna gorica,kr dost jih je. Aja pa še en nasvet za ličenje.če boste mele pudr,nujno tut unga u prahu ker se drugač grozn svetiš,če si žiučn pa je hitr vroče.pa pr očeh zdj k smo mel estetiko sm ful zamisli dobila.da si daš na veke senčilo u barvi obleke.lahk daš tut dve al pa 3 barve gor.tko navpične trake si namažeš,do konca,na konc do tm kjer se ponavad z barvico mažete,pač kjer se veka prepogiba al kk nj powem:-Dno in pol si te trakove na vekah mal zabrišete da se ne wid črta-da se preliva in ful dobr zgleda.probite.če pa mate kšno uprašanje glee ličenja,pa kr pište.glede frizur pa so men najlepš sam zlikani lasje če mate douge.lahk pa naprimer če mate svetle,si kupte kak temnejši preliv,da boste mal drugačne nwem...domišljija je pomembna.
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 28.5.2009 14:09
mi mo meli valeto tko hitr, pa še obleke nimam..
pa sploh ne vem kakšno bi??!!!!!
lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 2.6.2009 17:32
no ma ja sem se pa odločila da bom na valeti imela hlače, ker v obleki mi je ful neprijetno pa to.
pa me zanima kako bi izpadlo če bi imela hlače na korenčka (bele barve)
pa pol gor še kšno tako NEvsakodnevno majćko, tako bl lepo....
PLIS. POVEJTE KAKO BI BLO!!!! Confused
LittleGirl • Od: 8.10.2008 • Prispevkov: 16
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 2.6.2009 18:18
Ei vi nekateri ste mal zamenjali VALETO pa PLESNI VENČEK Wink
lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
e 2.6.2009 18:24
LittleGirl pravi:
Ei vi nekateri ste mal zamenjali VALETO pa PLESNI VENČEK Wink

se strinjam da res. ...
ej pa djte res povedat kak paše une hlače pa te fore.....
krisTi • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 2.6.2009 18:28
HeLoouu

no mi smo pa mel že vaLeto prejšn let.mela sm oblečene črne hlače take ful fajne oprijete pa petke črne pa eno fuL lepo črno srajčko..fuL je fajn pršl skup..in že zdej powem DA SI KUPUJTE ZA VALETO COTE KO JIH BOTE LAHKA ŠE POL NOSL..jst lahka še zdej kdaj pa kdaj oblečem obleke pa ne bi mogla..mel smo jo zvečer okol 8 al 7 pa je trajal do 10..pol smo si pa zrihtal že prej da bomo šli v eno gostilno pa to..ampak mi smo mel še svojo pijačo in smo skupi šli po njo ko jo je en meu doma..mel smo jo fuuL zraveen..ampak fora je v tem da v gostilno ne smeš nosit svoje pijače..in smo se zmenl da bomo tam čez cesto počakal v grmovju dokler šef gostilne gre v lublano..ampak ker nas je vidu že ko smo šli čez cesto so se eni drl kr so bli ZADETI in je natakarjem prepovedu da prijemo notr..in smo mel lepo "zabavo" pred bloki tam neki v grmovju na klopcah in smo se tuk drl pa to da so stanovalci klical policijo in poL smo se razbežal..uglaunem KATASTROFA..ampak na nek način je blo FAAAJN

Very Happy

to je to..če še koga kej zanima kr vpraašii

čaw<3333
Sweety. • Od: 24.12.2008 • Prispevkov: 14
Re: e 2.6.2009 18:32
Ja jst bom mela tako belo oblekco k je zgori pač oprijeta pa pol ma navzvn tko lepo pada.pa petke ker sm ful mejhna. ia pa jst mislm da za valeto morš bit kokr tok uredu ker pa le je ful ludi pa ˝zadnč˝ se vidš pa tko.pa tko frizuro bom mela pa čist preprosto.mejbi preprosti kodri, ravni lasje.
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
f 2.6.2009 19:27
Js bom pa vrjetno imela bele hlače na korenčka.. ( neki tazga), potem bom pa mela gor kšno tuniko, al pa samo kšno lepšo majčko-
pa vrjetn tud petke (ali balerinke)
frizura bo pa neki najbolj preprosta...
pa uhane
to je pa to...
CrazyGirl • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 26
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 1.11.2009 23:14
js sm sicr šele 8. class ampk useen ž razmišlam kaka bi bla na valeti...in sicr:
obleka: - bela, brez naramnic, mogoče s kakšnim pink ali črnim debelejšim pasom
- zelena, za naramnicami kot pri kopalkah(okoli vratu) z debelejšim črnim trakom
frizura: sprednje lase bi imela spete nazaj, lase obstrani pa bi bili rahlo razmršeni ali bi imela ob strani večje kodre
čevlji: najbrž bi imela gležnarje na peto (največ 4cm) in bi bili enake barve kot pas pri obleki
nakit: bi biu srebrn ali v barvi, da bi se ujemal z obleko (obvezno bi mela tko da je komplet)
make-up: bi mela sm ne neki na hard
Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 2.11.2009 16:11
ve k ste še 8.razreed in že zdej sanjaate ka bote meełe.to si bote že zihr premisle.nekteere stvaari naujo već tko modeerne pa kaj druzga vam bo ušeć.kr to sm tut saama vedn neeki govorla k sm kaj vidla d bom meela ist sam zdej mi pa ni već ušeeć.
drgaać pa mi maamo letoos valeeto.meela bom oblekco brez naramnic.vrjeetn ćrno.pa zraun ene odštekaane peetke.tko kaake 10cm.sm gledla u pekotu ene noore.take rumene pa modr trakec goor.in so bli jaaaći.vrjeetn bom meela kej podobnga.al pa clo tiste.:Dpa tut plesalca mam kr veećjeega tko da ni probleem.Smile
blondie • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 9
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 2.11.2009 21:01
js bom pač mela obleko , belo mogoč rdečo, k bo do kolen, p mogoč brez naramnic. frizura bo tko čist enostavna, make up pa tk nežn. petk p ne bom mela, kr je itk plesalc za kakšna 2cm manjši od mne Neutral p tk al tk mi je bedno bit u petkah, tk da bom verjetno mela kakšne balerinke, al pa celo gladiatorke . (:
I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep, Cause I'd miss you baby, And I don't want to miss a thing. Cause even when I dream of you, The sweetest dream will never do, I'd still miss you baby, And I don't want to miss a thing. <333
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: Valeta - kaj ste bili / boste oblečeni in obuti, frizura??? 3.11.2009 17:56
TA TEMA JE ŽE ODPRTA Exclamation

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.