BOŽIČ in FANTJE

mahruska • Od: 10.11.2012 • Prispevkov: 20
BOŽIČ in FANTJE 1.12.2013 22:29
imam ogroooomen problem...bliža se božič in s tem božiček jaz pa sem v skrbeh ker za mojega dragega nimam nič! on mi je kupu verižico ki si jo že zelo dolg želim (use to sm zvedla sama hihihi) lansko leto je od mene dobil srajco res lepo + album z najnima slikama za rojstni dan sem mu sama sešila srčka z napisom ljubim te in ga noplnila z peno da je kot poušter za obletnico sem nama kupila tako srčkano knjigo v katero piševa najpomembnejše dogodke najne zveze nimam idej!!!! pregledala sem vse možne strani pretaknila na tisoče trgovin....razmišljala sem o boksaricah ampak to mi je tok bedno darilo parfumov ne uporablja nevem kaj proooosim pomoč rabim :'( <3

+ upam da bodo moje ideje komu pomagale! Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: BOŽIČ in FANTJE 1.12.2013 23:00
men je najboljše kadar darilo ni stvar, ampak dogodek Wink poskrbi za popoln večer zanj Very Happy npr. gresta v kino al pa na kakšno aktivnost ki mu je najbolj všeč, potem na kakšno večerjo v dobri restavraciji, sprehod na kakšni lepi lokaciji in seveda najboljši del pri nekom doma Razz al pa celo v kakšnem hotelu Very Happy
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 16:46
jaaa..problem je v tem da je pr nama skor usak vikend tok popoln ker sva bl delc doma in ne marava kina neki posebi ful :/vsak vecer po sprehodih po posebnih krajih na vecerjo greva pa 28 tko da mi nis od tega ne ostane :/
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 18:31
Da se dobit ful lepe stvari...
- [link]
- [link]
- [link]
-dve karti za nek koncert,
- [link]
- [link]
- [link]

Oh, pa tako lepo zavij. :$ [link]

Fak, js bi tudi mela mojo simpatijo za božič ?
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 18:34
al pa kej drugega, kar mu je všeč pa ponavadi ne počneta Razz

irish, kok si že ti stara? Very Happy mogoče pa ni prepozno Wink
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 18:34
Im 16.
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 19:56
22
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 20:08
irish pravi:
Da se dobit ful lepe stvari...
- [link]
- [link]
- [link]
-dve karti za nek koncert,
- [link]
- [link]
- [link]

Oh, pa tako lepo zavij. :$ [link]

jooj ful lepo sam nimam tok denarja za take slusalke :/ sej bi kej lepga koncertou ni neki ful velik takih za naju nevem nevem gledala sm ure pa tisti svincniki so mi usec kje si jih nasla? Smile ful dobre ideje :*

Fak, js bi tudi mela mojo simpatijo za božič ?
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 20:42
Te parkerje sm vidla v mülerju, dzs, mladinski knjigi... Povsod jih majo. Sicer pridejo okol 15 eurou.. Ampak tip bo CENU. Res. Smile
Re: BOŽIČ in FANTJE 2.12.2013 21:45
hhh sej zdej sm ze Smile) loh ti na zasebca povem ce zelis ker moj dragi zahaja na ta forum in nebi reskirala hhh Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.