učenje NUJNOO!

ttyolo4 • Od: 30.11.2013 • Prispevkov: 6
učenje NUJNOO! 8.12.2013 14:08
samo 2tedna sta še do počitnic in do takrat pišem še 5testov in vprašana sem še 3 predmete. Prosim pomagite mi kak si naj uskladim čas in kok se nj spravim učit kr se mi preprosto neda.res vsaka stvar bi mi lahko pomagala tak da prosim vaas piste!!Smile
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: učenje NUJNOO! 8.12.2013 15:04
Upam da si prej kaj delala Very Happy Uči se, pa test po test. Najprej enega, potem drugega. Vsak dan se uči največ dva predmeta, ker če se boš cele dneve učila vse predmete se zna zgdit, da boš vse zamešala in slabo pisala kljub temu, da si se "skos učila" Wink
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: učenje NUJNOO! 9.12.2013 17:12
probi si napisat pač v kako beležko al na kak koledarček al pa kej, kaj se boš učila ker dan:
npr. 9.12-> slovenščina, kemija, angleščina
10.12 -> slovenščina, nemščina
in tako naprej =)
men to pomaga, je pa res da se bol kratek čas tega držim, ker si ponavad zadam prevelike cilje in mi ne uspe, al pa zgubim voljo. sam treba se je potrudit Wink velik sreče, upam da sm kej pomagala Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.