kontracepcijske tablete

justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
kontracepcijske tablete 22.12.2013 14:23
mene me neki zanima Very Happy

js jemljem tabletke in v navodilih piše da kao nebi smela kadit k se poveča možnost bla bla bla. js itak tobaka ne kadim, me pa zanima če gdo ve al to velja tudi za travo Very Happy
CookieMonster • Od: 22.9.2013 • Prispevkov: 17
Re: kontracepcijske tablete 22.12.2013 19:47
Medtem ko jih jemleš ni priporočeno kadit nič. Drugače pa cigareti škodijo bolj še posebej če jemleš tabletke, trava ne tolk Wink
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: kontracepcijske tablete 22.12.2013 21:07
ja sej sm si mislna neki takega ja Smile hvala Very Happy
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: kontracepcijske tablete 22.12.2013 22:21
treba pa je bit frajerka s tstim čikom, jl :D
Re: kontracepcijske tablete 22.12.2013 23:51
ne razumem kaj bi rada s tem povedla
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: kontracepcijske tablete 23.12.2013 22:35
Anabanana lej sej tak kot so eni nori na čokolado, čike al pa nevem alko al pa kavo je pač enim trava vredu. Jas je sicer kot take ne podpiram ampak boljše da tu vpraša kot pa da zanosi...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.