Zmedena bisex/str8?

polonca3 • Od: 7.11.2016 • Prispevkov: 1
Zmedena bisex/str8? 7.11.2016 5:01
Zivjo!

Torej, stara sem 18, imela sem ze nekaj fantov s katerimi sem imela tudi odnose. Toda nikoli nisem dozivela orgazma oz. spolne zadovoljitve in nekako nisem nasla tega kar sem iskala. Tudi da bi bila v zvezi z nekom flje casa vec kot 3-5mesecou si tezke predstavljam. Nekako se jih navelicam venddar mi je snova in znova kaksen seksualno vsec. Toda ko sem zunaj in v vsakdanjem sivljenju prej opazim zenske njihove postave telo, vonj in use kot pa moske tudi obcutek biti v druzbi punce mi je bolj usec kot manjsa sem imela fazo experimentiranja z zensko in obcutek mi je bil usec. Fanta redkokdaj opazim morda kakega sem pa tja ali pa ce res bode v oci je bodisi drugace oblecen ali pa npr. V fitnessu nabildan (bodybilder...). Tudi ce vidim istospopno usmerjene moske kot zenske se vzbutim nevem nekako ki je vsec me privlaci to. Torej bi lahko to pomenlo da sem bisex? S tem se ukvarjam ze od mojega dopolnjenega 15leta takrat sem imela tudi prvi odnos s fantom. Ali pa se morda le bojim kaj si bodo ostali mislili o meni ter kaj bi starsi porekli na to? Saj so moji proti istospolnim usmeritvam ostala druzina razen brata prav tako.

Lep pozdrav

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.