Kir vam je najbl hud?• dolce
• Od: 26.9.2008
Kir vam je najbl hud?
13.7.2009 11:40
elou!
k so ravn počitnce pa lahk odprem eno tako bl lahkotno temo... Kir od tipsonov na sliki vm je najbl hud? Sprasujem kr se mi skoz dugaja da mam cist drgac okus za fante k moje prjatlce.. no men je najbl hud un sredinski k sedi in ma tatoo na nogi.. kaj pa vam?
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Kir vam je najbl hud?
13.7.2009 12:00
Najbol sexy je ziher Landon Ross Toti tu se niti primerjat ne morejo z njim.. uh ja. Meni osebno tu ni noben sexy =P [img][/img] • PorceLan
13.7.2009 12:01
PorceLan pravi:Najbol sexy je ziher Landon Ross
Toti tu se niti primerjat ne morejo z njim.. uh ja. Meni osebno tu ni noben sexy =P [img][/img] Kak se tu gor slika da? o_O • dolce
13.7.2009 15:29
a tale?
• PorceLan
13.7.2009 15:30
Ja, samo mam jas eno tako lepo slikico od njega.. z dolgimi lasekami.. ah jaa.. bi bla tak prijazna p ami razložla kak se slika da gor? • PorceLan
13.7.2009 15:31
Hjoj meni je on tak lepi jas ga ljubim & obožujem <3 posexala ga bom .×d <3<3<3 Moj bodoči fant.. *<3 • dolce
13.7.2009 15:44
klikn z desno miskino tipko na sliko in k se ti odpre okencek izberi KOPIRAJ MESTO SLIKE... racunalnik si bo zapomnu povezavo, pol pa to povezavo vnesi med [img] in [/img]
sam pazi ker ne sme bit nobenih presledkou vmes kr drgac ti ne bo slike pokazal aja... drgac pa ni slab... hm |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.