ne razumem ga• dekle
• Od: 24.5.2011
ne razumem ga
20.11.2013 16:17
jaz sem prvi letnik in sem v dijaškem domu
no in že septembra sem spoznala enega starejšega fanta iz našega dijaškega ki mi je zlo všeč. in sva se tudi velik druživa in vse. se vidiva skoraj vsak dan in se tudi zlo zaupava. in sem mu tudi že povedala da sem v njega. sam on je mel pač takrat še punco. no in uni dan ko sem mu povedala da mi je všeč, je reku da sicer se še premal poznava ampak imam šanse pri njemu. in zdej me zanima kaj naj bi to pomenilo. kako ma lahko punco, hkrati pa reče drugi punci da ma šanse pri njemu? ne razumem: sem mu ušeč ali mu nisem? ker če sem mu zakaj bi potem imel drugo punco in če munisem, zakaj bi potem reku da imam šanse? ne razumem ga • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: ne razumem ga
20.11.2013 17:31
če pravi da se še premal poznata, pomen, da te še ne pozna dolgo da bi vedu a si mu všeč ali ne. če pravi da so šanse, pomen da zaenkrat si mu všeč, ampak zares bo pa lahko rekel šele ko se bosta bolš spoznala seveda pa vse to samo če gresta z uno narazen (iz drugih razlogov). če jo bo pustil zaradi tebe in bosta skupaj, pričakuj da bo tudi tebe enkrat zaradi druge pustil. da bi ga pa zapeljala v varanje je pa sploh podn. zaenkrat si mu všeč, ampak to je to. bodita prijatelja in nič več, ker je pač zaseden. če si ful želiš zvezo, si boš mogla pa koga samskega najt.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.