best friend for fu*k• brezimena69
• Od: 7.8.2013
best friend for fu*k
30.9.2013 18:41
hello.**
pac ja.. stara sem 14 let in moj najbolsi prijatu tud. ubistvu sva v istem razredu. in pac ja midva se ze kasno leto sva bff in se tko pac pogovarjava.. ubistvu dopisujeva vsak dan po vec ur skupaj in po cele.noci vcasih. na zacerku sva se pogovarjala o vsem mogocem.. torej vecino casa o sexu.. :3 haha in ja sva bla bff(f) best friends for fu*k torej.. se danse je reku da sva to se kar.. sexa nisva nikol mela in nic samo govorila sma da boma prvica najbrs drug z drugim.. in pac ja napise da me ma rad in to in js njega ampak me skrbi ker tak ker se menima je cust drugacna oseba ko v zivo.. res je najbolsi in use.. ugotovila sem da v enem letu se nisva bla zuni. alpa kaj.. nekaterih stvari mi sam nepove morm ga prisilit.. med solo sploh.ne kaze da sva kaj vec ko pa z drugimi soloskami .. pac torej zgleda kot d sem navadna sosolka ne pa bff.. objela se nisva se.nikol! pac on ni taka.oseba za.objemanje.. zdej js bi rada boljsi odnos med nama bol da bi zgledlo da.sva res.to jar sva.. kaj naj naredim? ty** • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: best friend for fu*k
30.9.2013 21:12
for the love of god....pač ja....očitn teb ni dovol, da sta s tem prjatlom sam mal skrivna in hočš svetu pokazat, da sta to kar sta.....normalno. Veš kva morš nrdit? morš mu povedat, to kar si nam. povej mu, da si pač želiš tud bit v realnem lajfu njegova kolegica in to... Če ti smem iskreno povedat, se mi zdi, da te ta tip mal zaj*****. Ne se pustit za nos vlečt. al bosta to kar sta in to pred celim svetom, alpa nauta nič in bosta res sam dolgočasna sošolca, ki nimata med sabo nobenega kontakta. Po mojih pojmih osebe za (ne)objemanje NE OBSTAJAJO. Sta sam 2 vrsti ljudi: tisti, ki objeme delijo in tisti ki jih radi sprejemajo. In pol so še tisti ta tretji sramežljivci, ki bi radi objem pa si ne upajo priznat. take je treba najdt in jih hitr stisnit k seb Dej sam....če si res tok pomenita in če si prepričana da te ma zares rad, mu vse povej in lahka boš zares prepričana vanj, če se bo začel drugač obnašat in te bo razumel |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.