kako mu naj povem da bi bila rada z njim samo prijateljica?• derUndergang
• Od: 27.12.2011
kako mu naj povem da bi bila rada z njim samo prijateljica?
26.11.2013 15:10
No evo. Js mam en problem glede enega fanta. Zlo je zaljubljen v mene pa čeprav smo se spoznal pred komaj enem mescu. Zdej sem prvi letnik in res nisem pripravljena kr tak stopit v zvezo. Še posebej pa ne če mi fant ni zares všeč. In ta fant me namerava v kratkem vprašat če sem za zvezo. To mi je povedala prijateljica ker ji je razkril svoje plane. Js sem itak mnenja da preveč hiti ampak ravno to je njegov namen očitno.Pravi da je bol romantično. Zdej me pa zanima kako nej temu, sicer zelo vredu fantu, razložim da nemorm bit z njim? Lahk še mi mal pomagate tudi ce mate sami izkušnje al pa karkoli. Hvalaa:*
• mussy
• Od: 3.9.2011
Re: kako mu naj povem da bi bila rada z njim samo prijateljica?
26.11.2013 20:34
lej povej mu kaj čutš, bodi iskrena, ampak to naredi na samem Razlož mu, da ni vredno zdj prehitevat stvqri. Razumm ga pa tud to, da sm trenutno v podobni situaciji, ker se z fantom (ki mi sprva ni biu neki velik ušeč, zdj pa mi je noro), dobivava že 3 mesce, veš kok je to velik!!! in pač povedala sva si da sva si ušeč in use, ampak nikol me pa ni za roko prjeu, nikol mi ni lupčka dou, in trenutno me to mau bega. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.