Prijatelj ali kaj več?

Agnes • Od: 1.1.2015 • Prispevkov: 7
Prijatelj ali kaj več? 13.5.2015 15:55
Imam en problem, že od majhnega imam najboljšega prijatelja in se res dobro razumeva. Kadar se pogovarjava me gleda naravnost v oči in se smeji. Ko sva bila pred kratkim skupaj in smo z njegovim bratom in njem igrali monopoli pri tem pa me je ves čas gledal, kadar pa se me je z nogo pod mizo po nesreči dotaknil me je pogledal in nogo odmaknil. Med igro se je ves čas postavljal, da je boljši od brata in ga zafrkaval. Kar naenkrat me je začel slikati in ko mi je pokazal sliko sem rekla da sem grozna on pa je odgovoril da nisem pri tem pa se smehljal. Ko smo z igro končali sva šla v njegovo sobo, ker pa je z nama hotel iti še njegov brat mu je rekel da ne sme iti zraven. V njegovi sobi sva sestavljala rubikovo kocko in se igrala z preplexusom, on pa se je ves čas postavljal in kazal kako on zna. Ali so to bolj prijateljske geste ali se samo meni zdi da je vame zatrapan? BDW on je 9 mesecev mlajši od mene. Embarassed
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Prijatelj ali kaj več? 20.5.2015 11:57
Kratko in jedernato: rekel bi da ja, je neka zatrpanost. Ne zdi se mi, da so to samo nekakšne prijateljske geste.
9 mesecev pa ni nič. Zakaj ne bi smela biti punca starejša od fanta.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prijatelj ali kaj več? 20.5.2015 13:25
se strinjam, neka globja čustva kot prijateljstvo se tudi meni zdi, da so. tudi kar se starosti tiče, 9 mesecev je zanemarljivih.
anonlolzz • Od: 27.12.2013 • Prispevkov: 37
Re: Prijatelj ali kaj več? 28.5.2015 19:58
9 mesecev je zanemarljiva številka. imela sem fanta ki je bil tri leta starejši od mene in fanta ki je bil dve leti mlajši od mene. vidva predvidevam da sta pravzaparv enako stara, tako da se ti ni treba sekirat.
pa je tudi on všeč tebi? ali ti je neprijeno ob misli da je tvoj najboljši prijatelj zatrapan vate?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.