Pomoc, men, zamuja s.• toroti
• Od: 19.12.2013
Pomoc, men, zamuja s.
19.12.2013 18:23
zivjo, mene pa zanima ali se je mogoce ze kera znajdla u taki ali pa podobni situaciji in bi mi mogoce znala svetvt okoli 30 novembra sem imela zadnji nezasciten spolni odnos (prosim brez obsojanja), (to se je zgodilo veckrat z metodo da ga je vzev vn pred izlivom. no sedaj mi pa zamuja Men, in to ce celih 10 dni. Sicer sem imela men. vsak mesec samo v oktobru ne.(takrat ni bilo seksa) Opravila sem tudi test nosecnosti, ki paj biu negativn. tok da me zanima vase mnenje ali mislite da bi bila lahko noseca ali da je vseeno se ''normalno'' hvala za odgovore • ulala
• Od: 28.10.2013
Re: Pomoc, men, zamuja s.
19.12.2013 18:45
Se pravi, če si mela redno do novembra, novembra pa nezaščiten spolni odnos, je čist možno da si noseča, ker ta metoda, da ga moški izvleče prej vn, ni varna. Če je bil test negativen, pol ti lahko zamuja tud zarad drugih stvari, sploh stresa, če se s tem preveč obremenjuješ. Za vsak slučaj pa nared test še 1x al pa 2x, ker je možno da ta vrednost hormonov v urinu še ni dost visoka, da bi lahko pokazal pozitiuno. 100% boš pa prepričana, če greš k ginekologu. Velik sreče |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.