Heeeeelp.~ obleeeka za valetoo.?!!!

chocoholic69 • Od: 22.4.2013 • Prispevkov: 8
Heeeeelp.~ obleeeka za valetoo.?!!! 11.9.2013 20:09
Ojla.Sem 99' letnik in mamo letos valeto.Res vem kakšno obleko bi mela, problem je da se te obleke neda NJIKER dobiti pod 212?,tok pa res nebi rada dala samo za obleko, ki bi jo oblekla samo ob posebnih priložnostih.+ preiskala sem use trgovine.
Zato bi prosila predusem 98' letnike dalje, če mi lahko prporočajo kje so kupile obleke OZ. nalepjo link od trgovin kjer so jih kupile.
Reees bi bla hvaaležna.
Very Happy
Faith • Od: 16.1.2013 • Prispevkov: 25
Re: Heeeeelp.~ obleeeka za valetoo.?!!! 14.9.2013 0:31
jst sm svojo dobila u H&M-u... in ja ker pač bolšga ni blo...prehodila sm ceu BTC in use the HALE A in nč-.- pač odvisno od okusa... predlagam ti da greš iksat obleko še ta mesec al pa junija k pride ta poletna roba, čist odvisno kdaj maš valeto....
probi bershko, tajli wejli, new yorker, h&m, zara take trgovine te znajo ful presenett:P
FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Re: Heeeeelp.~ obleeeka za valetoo.?!!! 14.9.2013 7:34
če lahko iddi v seiersberg v avstriji. Dosti več trgovin ej tam, tudi takih, ki so prav namenjene valetam, maturantskih itd. :3 Jaz sem si svojo tam kupla pa ni bila draga :0 dala sem tak okoli 35 evrov če se prav spomnim
BarbyLoL • Od: 29.10.2013 • Prispevkov: 10
hej 18.11.2013 8:08
pejt pogledat še v BY AMERICAN k tem majo ful lepe oblekce pa še niso drage približno stanejo 50-60 eurov
mislim pa da maja oni vsak mesec drgačno kolekcijo( majo sam oblekce za poroke, valete ,mature... v celi trgovini, tko da maš velik izbire)

By Amercian je pa v a hali v btc-ju pa mogoče še kje Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.