Nekej angleških verzov #2

Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Nekej angleških verzov #2 9.7.2009 21:31
Elou.
Kr je blo neki zanimanja mate tuki nou del z verzi:

-Good girls are made from sugar and spice, but me and my friends are made from vodka and ice.

-If you love something, let it go. If it comes back, it was and always will be yours.

-When you feel that nobody loves you, cares for you or everyone's ignoring you, you should really ask yourself: AM I TOO SEXY?!

-Waiting for you is the same like waiting for rain in this drought. Hopeless and useless...

-They say love is like magic...but isn't magic just an illusion?

-You remind me of a song. At first it sounds cool, but after you've listened to it 500 times, you wanna throw your radio out the window.

-You may have created my past and fucked up my present, but you have no control of my future.

-I hope her hand breaks, when you hold it...I hope she is allergic to your first kiss.

-If you lose the key to my heart, don't worry. Just knock, I will let you in.

-I'm afraid to fall in love, but you make it so damn easy.

-It's so hard to decide when you're too tired to hold on but you're too in love to let go.

-People change, things go wrong. Just remember - life goes on.

-There's always a reason to feel not good enough.

-Life really does have a sick sense of humor.

-There's a place in your heart I've never been, there's a part of your soul I've never seen...Now I'm falling for you, boy.

-Some night when you get lonely...Will you still remember me?

-Letting go isn't a one time thing, it's something you do everyday, over and over again.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Ekooo...to bi blo use.
Verzov nimam več dosti na zalogi.
Mislim mam jih še.
Sam nekatere sem kar preskočila.
Ker dons to že drugič pišem.
1x sem že pa sem jih dosti več napisala pa se mi je use nevemzakaj zbrisalo :@
Zaj me tudi daja lenoba in se mi jih ne da tolko pisat. xD
Če boste lih hotli, pa vam bom poskusla kdaj drugič še kakšne (:

Ajd <333
Lanikaaa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 65
<33 17.9.2009 16:53
hvalaa.<3
zlo lepi verzi & slikce.
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: Nekej angleških verzov #2 17.9.2009 22:58
kje najdeš tele slike? Very Happy
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Nekej angleških verzov #2 19.9.2009 10:46
vuvu pravi:
kje najdeš tele slike? Very Happy

Večinoma na Devianartu Wink
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Nekej angleških verzov #2 19.9.2009 12:43
ti še kar kakega napiši Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.