plosim pomagi :)

senjorita • Od: 2.9.2013 • Prispevkov: 14
plosim pomagi :) 30.10.2013 12:54
hojla Smile
stara sm 16 let in mam zj prwic fanta..nuben drug newe za naju d swa skupi. se frendice ne. samo moji starsi.in zj med wikendam grejo moji starsi pa bratci pa sestrca na morje za 2 dni. js bom pa ostala doma d bi bla lohka s svojmu fantam. sam problem je d nebom sama u hisi k zivimo skupi z dedkam pa babico. k midva s fantom swa se zmenla d pride on prespat k meni Smile in js se fuuul prevec sekiram ka si drugi mislejo se to kaj bi si starsi misll ce bi jim povedala d pride k men fant prespat. sj starsov nebo doma sam bosta pa dedek pa babica in se jima bo dost cudn zdel k bo fant pr men prespau. wem js sm ful cudna k se prewec sekiram za use, namest d bi se weselila pa uzivala me skrbi kaj si bojo drugi misll o meni -_-. zakai ne morm sprejet pr sebi tega pa rect D JE TO MOJ LAJF PA D BOM DELALA KAR JS SAMA HOCM. kaj pa vi mislte al je to normaln al neki d bo fant pr men prespau? k s temu fantam se res ful doobr razzumm pa zaupam mu k je res naivecji soncek Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: plosim pomagi :) 30.10.2013 18:54
Sprašuješ če je to normalno: JA. Stara si 16 let in normalno je tudi, da se sekiraš za mnenje ostalih. Predlagam ti, da se ne - ampak to je druga tema Wink

Če bi tvoja družina spoznala tvojega fanta in ugotovila da si zaupata in mu tudi oni lahka zaupajo, bi vsi bili bolj mirni glede sleep over Wink
Zdej lahka svojima starima staršema poveš za tega fanta in da bo prišel prenočit, lahko ga tud spoznata in če se bojo ujel pol nimaš nč za skrbet Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.