POZABLJENA• ZaLi
• Od: 22.7.2010
POZABLJENA
26.10.2013 12:31
Nedavnega leta 2011 sem preko prijateljice spoznala fanta(preko fb). Pogovarjala sva se ko da bi bla najboljša prijatelja že od rojstva, ko da je on moja tista ''sorodna duša''. Pogovarjala sva se tudi preko skypa, delila sva use trenutke, tut po mobitelu in pol je bla mama jezna kak račun je prišu. Težava je bla u temu da sva narazen pol Slovenije in da se verjetno nikoli nebova vidla. Tko je blo 2leti, priznau mi je da neki čuti do mene, da me ma rad in pol da me ljubi. Js tut njega. Karnaenkrat pa me je blokirau, ni se pogovarjau več tolko z mano, ni pisau smseu, ni klicau.. čez neki časa je reku da nima časa. Verjetno je ugotovu, da med nama nebo nič. Čez neki časa sm ga js odstranla od prijateljev in zbrisala telefonsko, use, sej nisem hotla da me kaj spominja nanj. 3 leta in js še vedno usak dan mislim nanj.En dan me je neki prijelo in sm mu napisala tko..kko je in take fore. Mi je odpisau kam sm se upisala(sej če bi se u lj bi se lahko vidla in bla mogoče še skupi,ampak sm šla na drugo šolo) Sm mu rekla da ne u lj in da nej ne skrbi da se bova srečala(pač kr me je ignorirau) in mi je odpisau: Če te jst nebi maru a bi ti jst zdele pisu? Come on girl think about it Js ga ljubim :'( ampak nevem če me tut on še(vrjetno da ne). Najraje bi šla k njemu domov in mu rekla d ga mam rada Kaj naj nardim ? (sej ni treba nč napisat, itak vas ne zanimajo strta srca) Hvala za poslušanje (ussej en) • lariissa
• Od: 29.7.2013
Re: POZABLJENA
26.10.2013 18:34
Heila Sori sam pomagat ti pa neznam kr tud js nevem kj naj nardim. Upam da bo kmau use kul! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.