PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB...1 | 2 | >>• thedevil
• Od: 28.6.2010
PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB...
3.7.2010 12:41
mene pa mal zanima kako imate v spominu prvi zmenek,prvega fanta/punco? kdaj ste šli na prvi zmenek,imeli prvega fanta/punco,doživeli prvi poljub...? kakšne spomine imate na to oz. če pa tega še niste doživeli,kako si predstavljate da bo izgledalo? P.S: kdaj je približno fino imeti prvega fanta/punco?pri katerih letih? (mislim malo bolj resenga,ne tisto iz vrtca ko smo se lepo za rokice držali pa na lička lubčkali...) ŽE V NAPREJ HVALA ZA VSE VAŠE ODGOVORE!!! • sabrina94
• Od: 12.6.2010
Re: PRVI ZMENEK,PRVI POLJUB...
3.7.2010 13:05
Hehe Jaz sem šla na prvi ¨zmenek¨ relativno pozno drugač na zmenek, pa sma se z enim par dni menla po msnju in ki je reko če grema na pijačo meni se ne zdi zaj to neki big deal če dva hodita pri 11, tak ko jas • Boris
• Od: 17.4.2010
3.7.2010 13:12
hm, moj prvi zmenk je biu bol tak, tih xD, ampak useen lušna dogodiuščina. niswa se kei preweč pogovarjala k swa bla oba mau bol sramežljiva pa žiučna, sei weš kk je to k sta dva zalublena nekje u mestu sama pa ne vesta ka bi rekla, oba žiučna kua bo naslednja poteza • fukickaa
• Od: 31.5.2010
3.7.2010 13:40
juj moj prvi zmenek? jejjj kje je že to prvi "tapravi" kiss? a-a na to pa nimam dobrih spominov..zgodilo se je tui ko sem bla 13 z enim tipom ko je bil kar starejši od mene tak da .. bwz kdaj je fajn met prvega resnega tipa/punco? kaj te jas vem heh .. ko si priprawljen • beejbii
• Od: 6.6.2010
3.7.2010 21:13
khm. tko res čis resn zmeenk je biu en let nazaj. ( zej mam 14 let. kmal bom 15. :Đ )
am pč is enim mudelom sva šla tko u kino pato. am prvi poljub sm pa tko dubla kr nek.prov žov mi je. haha.ja to nemorš kr po letih kdj je fajn met prvega resnga tipa. (: pč k pride en pride. (: ene majo pr 16 prvič tko resne zveze. ene pa pr 13. (: zelo odvisn od posameznika. npr. moja prjatlca je začela s tipom hodt pr svojih 13 letih.pa sta zdej že dve leti skup. (: • ucauca
• Od: 16.9.2009
4.7.2010 0:24
ja zmenk je biu nazaj ukol 350 dni ^^.
na morju pač na hrvaškm baba je bla slovenka walda ja tut tist "taprau polub je biu" pač nakonc sva bla SAMO 1 mesc skp... toj pa to • soonck
• Od: 16.2.2010
4.7.2010 21:47
ooh.. prvega poljuba se spomnem kokr d bi biu učer.. nikol v žiulenju ga ne bom pozabla. zgodiu se je z osebo k sm jo do zdj imela najrajš in je še vedno neki posebnga u mojm srcu.
blo je na taboru v 7. razredu. s sošolcom sva bla zalublena že ob 4. classa ampak sva u 7. razredu bl tko.. resno začela xD ko je biu čs za večerjo mi je zašepetou naj pridm u njegovo sobo (da itk nebo nuben opazu da naju na večerji ni). in sm res šla. neki časa sva se pogovarjala.. pol je pa on kr naenkrat ugasnu luč. pa sm jo js pržgala. pa jo je on ugasnu pa ne potisnu ob zid in me zalizu. bla sm čis lesenaa.. xD prou spomnm se usga.. k me je pobožu sm se sprostila ... blo je tok lepo. sploh nwm kok cajta je minil vem samo d je kr naenkrat zaupila razredničarka: na večerji 2 mankata! mooram res iti po sobah gledat?! js sm se hitr skrila u omaro. pršla je not in rekla: ja kaj pa ti delaš na sred sobe sam? on: ooh.. js.. paše mi bit mal sam.. ona: si res sam? pol je začela iskat po omarah. k je odprla mojo sm js sam gledala.. pa sam izjaula: dobr večer. mal sva se igrala.. učitlca se je sam smejala ampak sva kasnej dubila kazn xD usen je biu to moj najlepši trenutk u žiulenju k ga ne bom NIKOOL pozabla • mojcka
• Od: 27.4.2009
10.10.2010 8:03
moj 1. ''pravi'' poljub je biu tut neki posebnga .. tist kar se je pa pred tem dogajal .. pa bl polom .. preberte si ×)
čizt čizt 1. je biu enkrat pri 11 letih ko sva bla s fantom na igrišču pod košam za košarko .. pa me je hotu hzažvalit in sm js odmaklna glavo ker me je blo strah no in pač po tem si js njemu nism več upala pogledat u učke in sm mu rekla da je konc ... pol tisti res moj 1. pravi poljub se je pa zgodu na enmu partyu u mestu .. ubistvu je bla mestna noč al neki tazga ... in sva s frendico pršle do enga frenda k je meu zravn še enga tipa.. pol sva se pa s temu tipam skoz gledala pa to .. in sm pač vidla d sm mu ušeč .. in smo se sprehajal .. pol se je pa on ustavu .. pa začeu neki govort kok mam lepe učke itd.. in ga nism več mogla gledatt in sm ga prjela in zažvalila .. sicer jee biu pol mal presenečen .. ampak okeej blo je nepozabno .. in še zdej sva skupeej • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
10.10.2010 14:02
prvi zmenek ? joj raj se ne spominjam;) stara sm bla 13, s tipom sva se dubla u centru, žiučna sm bla pa res ful -.- omg -.- xD kušnla sva se pa sam na usta -.- drgač je blo kr neki sm bla še bol froc pa to(:
prvi kiss ? yeah je pa biu na eni žurki pač smo ga mal pil, stara sm bla 13, in pol je kr blo naenkt z bratom od moje bf. xD no obžalujem lih, kul mi pa tud ni xD no ja toj to iz moje strani _________________ live for the moment. • deadgirl
• Od: 10.7.2010
11.10.2010 18:34
hahah
fak zka se usem mudi tk? pa prvi poljubim zapraute večina s kr enimxD js čakam na onga pravega pol pa bo:D pa sm že 15 skor stara. pa se mi še vedno nikamor ne mudixD • Arya09
• Od: 18.8.2010
13.10.2010 19:27
deadgirl pravi:hahah
fak zka se usem mudi tk? pa prvi poljubim zapraute večina s kr enimxD js čakam na onga pravega pol pa bo:D pa sm že 15 skor stara. pa se mi še vedno nikamor ne mudixD podpis • Ursxx
• Od: 6.12.2009
14.10.2010 20:41
soonck pravi:ooh.. prvega poljuba se spomnem kokr d bi biu učer.. nikol v žiulenju ga ne bom pozabla. zgodiu se je z osebo k sm jo do zdj imela najrajš in je še vedno neki posebnga u mojm srcu.
blo je na taboru v 7. razredu. s sošolcom sva bla zalublena že ob 4. classa ampak sva u 7. razredu bl tko.. resno začela xD ko je biu čs za večerjo mi je zašepetou naj pridm u njegovo sobo (da itk nebo nuben opazu da naju na večerji ni). in sm res šla. neki časa sva se pogovarjala.. pol je pa on kr naenkrat ugasnu luč. pa sm jo js pržgala. pa jo je on ugasnu pa ne potisnu ob zid in me zalizu. bla sm čis lesenaa.. xD prou spomnm se usga.. k me je pobožu sm se sprostila ... blo je tok lepo. sploh nwm kok cajta je minil vem samo d je kr naenkrat zaupila razredničarka: na večerji 2 mankata! mooram res iti po sobah gledat?! js sm se hitr skrila u omaro. pršla je not in rekla: ja kaj pa ti delaš na sred sobe sam? on: ooh.. js.. paše mi bit mal sam.. ona: si res sam? pol je začela iskat po omarah. k je odprla mojo sm js sam gledala.. pa sam izjaula: dobr večer. mal sva se igrala.. učitlca se je sam smejala ampak sva kasnej dubila kazn xD usen je biu to moj najlepši trenutk u žiulenju k ga ne bom NIKOOL pozabla Lajk it ;D • Ursxx
• Od: 6.12.2009
14.10.2010 20:44
fak zka se usem mudi tk? pa prvi poljubim zapraute večina s kr enimxD js čakam na onga pravega pol pa bo:D pa sm že 15 skor stara. pa se mi še vedno nikamor ne mudixD enako sam s tipom sm mal flirtala po msnju to je blo pa tut to xD pa sm tut že skor 15 stara • Poloncek
• Od: 2.4.2010
11.3.2011 22:34
fak zka se usem mudi tk? pa prvi poljubim zapraute večina s kr enimxD js čakam na onga pravega pol pa bo:D pa sm že 15 skor stara. pa se mi še vedno nikamor ne mudixD Jst bom čez 3 mesce 16.pa še kr čakam na taprauga. mislm da se splača počakat. • *đuly*
• Od: 27.12.2009
11.3.2011 23:30
em ja .. 1 kis .. na igralih sicer sm bla tok ziucna d je tip mislu d se tresm od mraza XD sm se mu pa skos izmikala .. ker me je blo zloo strah .. pa sploh nwm cesa .. ampak nakonc sva se zalizala .. stara sm bla pa .. 11 neki tacga • bwbnr
• Od: 22.6.2009
12.3.2011 0:13
Js pa zares punce nism še mel. Samo ene parkrat je blo neki malga tisto otroško sej veste.
Drugač prvi pravi poljube je bil pri 12 letih, ko smo meli v šoli neko prireditev pred novoletnimi počitnicami in sem se dobil za šolo s punco k je 1 leto mlajša. Pol pač k sva se dobila sva se nek časa gledla in pol sm jo zažvalu.. Nč posebnega...in tut ful kratko je blo. enih 10 sekund..Zej mam pa 14. • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
12.3.2011 18:27
jst sm meu prvi zmenek k sm biu 12 let star... prvi kiss (tapravi)....na njega pa nimam fajnga spomina k me je mela punca sam za lizanje pa sploh nisma hodila _________________ Peace!
• rebeka
• Od: 11.3.2011
12.3.2011 23:13
No jz pa loh rečem da ne obžalujem pruga poljuba, pa čeprov ni biu s tipom k bi bla skupej u zvezi samo poznala sm ga še tko iz osnovke. Pogledaš na to iz optimistične strani da pač rabš izkušnje hehe SVET JE LEP! :] • sebiixx
• Od: 29.12.2010
14.3.2011 18:21
men je to mal bolno pr 11 ih se že zalizvt. dobr tkrt si še otrok za moje pojme... sam sej pač usak ma svoj mnenje • pk4life
• Od: 20.7.2010
15.3.2011 1:28
rebeka pravi:No jz pa loh rečem da ne obžalujem pruga poljuba, pa čeprov ni biu s tipom k bi bla skupej u zvezi samo poznala sm ga še tko iz osnovke. Pogledaš na to iz optimistične strani da pač rabš izkušnje hehe
SVET JE LEP! :] že sam če drug to uzame preresno pol nebo lepo.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
16.3.2011 12:49
Sploh ne vem kdaj je biw moj prvi zmenk Prvi ''pravi '' poljub se je zgodil k sm šla iz 7ga v 8. ... Ubistvu sm z enim tipom mutila in blo je tko da sva bla zuni on je sedew tko da je mwe noge stegnen jst sm mela pa mojo glavo na njegovih stegnih In sma se neki ****, k sm se jst pol namazala z Labello in je on reku : a maš novo Labello dej da jo probam ... Men EETAQ ni blo nč jasn kwa misl zdej. In pol se je znižu in mi daw naprej samo lupčka pol pa iz enga lupčka v druzga,tretga itd. sldeiw je še jezik in jst sm bla čist Njegov komentar : oKej to je blo prvič. Zdej pa še tdrugič Men je blo tolk nerodn ampak je blo simpatično • 30stm
• Od: 31.10.2010
16.3.2011 14:42
ooo...eni ste pa hitri ( ne u slabmu smislu)...ja tut jst sm 15 stara in vrjel al pa ne nasledn mesc 16......pa ja sm bol sramežljiva ampk tut jst čakam na enga tapravga (čeprou ne ubstaja vem)....čeprou usak k ti je ful ušeč...pa se dobr štekata pa to je lahk taprau....ja sej vem da se staram pa to sam neki že mutim ukol pa to, tko da mugoče bom pa še pred 16 kej dužvella....wish me luck...• pk4life
• Od: 20.7.2010
17.3.2011 1:45
30stm pravi:ooo...eni ste pa hitri ( ne u slabmu smislu)...ja tut jst sm 15 stara in vrjel al pa ne nasledn mesc 16......pa ja sm bol sramežljiva ampk tut jst čakam na enga tapravga (čeprou ne ubstaja vem)....čeprou usak k ti je ful ušeč...pa se dobr štekata pa to je lahk taprau....ja sej vem da se staram pa to sam neki že mutim ukol pa to, tko da mugoče bom pa še pred 16 kej dužvella....wish me luck...
k da maš to na cjt naštiman.. jao XD.. nujno pred 16 drgač gre use nekam.. eh lej k pride pa pride .. ne se obremenjevt kok stari ste _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • 30stm
• Od: 31.10.2010
17.3.2011 16:46
pk4life pravi:
30stm pravi:
ooo...eni ste pa hitri ( ne u slabmu smislu)...ja tut jst sm 15 stara in vrjel al pa ne nasledn mesc 16......pa ja sm bol sramežljiva ampk tut jst čakam na enga tapravga (čeprou ne ubstaja vem)....čeprou usak k ti je ful ušeč...pa se dobr štekata pa to je lahk taprau....ja sej vem da se staram pa to sam neki že mutim ukol pa to, tko da mugoče bom pa še pred 16 kej dužvella....wish me luck...
k da maš to na cjt naštiman.. jao XD.. nujno pred 16 drgač gre use nekam.. eh lej k pride pa pride .. ne se obremenjevt kok stari ste ne sej ne.....pač tko pravm....drgač maš pa prou...k pride pride.... • SmileyFace
• Od: 14.3.2011
17.3.2011 18:18
~Ujh.. 1. zmenk, res pru zmenk je biu na žalost mal polom ~1. kiss pa nepozabn |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.