ne znam se zalizat..

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
ne znam se zalizat.. 23.10.2013 20:52
mam problem k me je strah o tem kak se bom zalizala z enim na eni fešti ko jo mamo fazanci..oblubu mi je da se boma tm vidla pa šla nekam na samo da mj more neki povedat oa nardit..poznm ga dost da vem kam to pelje..ampak mam strah nikol se še nisem zalizala..on je pa bolj izkušen..in ne vem kak to treba..ful me je strah rada bi pa da se to zgodi k neki čutim do njega ^^
MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
Re: ne znam se zalizat.. 26.10.2013 9:28
prva žvaka je ubistvu ful tko da gre use samo od sebe. pač če se on zna žvalit boš hitr "padla notr" in bo use kul:)) je pač eno ful zanimivo doživetje in ja sam moreš se sprostit pa čutit njegov jezik in mau sodelvat. ni tok težko kokr si marsikdo predstavlja in niti ni neki kar naj bi ti delalo nevem kakšne skrbi^^ pa ne pozabi na roke haha da neboš kot robot:D probaj ga prijet za vrat pa ne se slinit pa ne mu jezika porint v grlo pa ne bit živčna in bo use super:3 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: ne znam se zalizat.. 27.10.2013 22:15
Js se čist strinjam z MiaaGlu. Tega se res ne da povedet.. Pač sej boš vidla vse začneš sam od sebe pol delat oz. sodelovat.. Aja pa pač ne pozabi oči zapret, kr zna bit njemu ful čudn filing pol..
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: ne znam se zalizat.. 28.10.2013 13:14
noben se prvič ni znau zalizat. Smile pusti da se zgodi.
ulala • Od: 28.10.2013 • Prispevkov: 15
Re: ne znam se zalizat.. 28.10.2013 13:50
Točno tko. Ne kompliciri, sam prepusti se Smile
Je res, da ti mogoče ne bo takoj šlo, ampak saj ni nobenemu. Če se ti pa že kaj nerodnega naredi, se bosta pa samo nasmejala. Vsaj pri meni je blo tako:)
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: ne znam se zalizat.. 1.11.2013 0:16
Se strinjam z ulala, glede tega, da tut, če kj ne bo čist uspelo ne bo nič narobe, kr že če se je odločil zate in te želi zalizat si mu morala bit všeč torej ga to ne bo zmotlo Smile
Tut moj prvi poljub ni bil ravno super.. pač tip ni vedu, da se pred njim še nikol nisem.. Sem mu kasneje povedala pa je trdil, da se mu ni zdelo, čeprav vem da ni blo prvič neki nevem kj, kr sem sama videla razliko med prej in pa pol kasneje, ko sem se "navadila".. Tak da nilč bat Wink
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ne znam se zalizat.. 1.11.2013 18:10
ne vem zakaj vam je puncam tok nerodno povedat da ste še neizkušene.. jaz, pa še marsikateri drug fant ima velik raje tako kot eno ki se je že z velik tipi zalizala.. bodite raje ponosne na to kot pa da vam je nerodn Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.