Telefon!

DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Telefon! 21.10.2013 18:32
Živjo, torej mene pa zanima katere telefone mi priporočate, glede na to, da se mi je naročnina pri simobilu iztekla in bi rd tut zamenju telefon. Gledu sm mal po njihovi strani pa nimajo nevem kakšne velike izbire... Razmišlju sm pa mal da bi vzel Nokia Lumia 520, pa nevem kok se to obnese, ker ni android ampak windows phone Smile
Res bi potreboval kašn nasvet Smile)
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Telefon! 26.10.2013 10:49
Živjo tudi tebi. Najprej se moraš vprašati, kaj od telefona pričakuješ ter koliko si pripravljen odšteti zanj. Potem ti bom(o) lažje svetovali Wink
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: Telefon! 26.10.2013 12:28
Igric ne igram prav veliko oz. skoraj nič, telefon uporablam za musko,mail,fb,youtube,vreme..za telefon bi odštel največ 200?
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: Telefon! 26.10.2013 15:38
V tem prmeru definitivno vzami Nokio, ker je stabilnejši operacijski sistem in bo dalj časa podprta s strani programske opreme kot android. Minus Windows Phona je majhno število aplikacij (predvsem iger; samo okoli 200.000 aplikacij, kar je mao v primerjavi z iOS in androidom), ampak mislim, da to ne bo problem, ker število vztrajno raste, pa tudi igric ne boš igral. Poskusi pa kupiti čimboljšo Lumia, vsaj 720 model. Idealno je pa Lumia 925, ampak je 2krat dražja od tvojega budgeta. Da 1020 ne omenjam... Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.