sony experia z1 / samsung glaxy s4/ galaxy note 3
• brezimena69
• Od: 7.8.2013
sony experia z1 / samsung glaxy s4/ galaxy note 3
26.10.2013 16:31
okej kot ze vidiste iz naslova se odlocam kir telefon bi si za novo leto uzela..
1)sony experia z1 -nevem kk so soniyi in tk zaenkrat mam samsung glaxy s 1 -usec mi je ker je vodoidporen lar pomebi da lahko skikas pod vodo 2)samsung galaxy s4 -nov velik. usec mi je pac al je bolsi s3 ker nekateri govorijo da mn steka 3) galaxy note 4(al pac ta k je zdej prsu vn -enako pac urdu kamera pa use kirega naj? pacim vec prednosti in slabosti ce napiseta? hvala • Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: sony experia z1 / samsung glaxy s4/ galaxy note 3
26.10.2013 17:17
Ne priporočam ti nobenega izmed the, ker se ti vdi (pa brez zamere), da nisi poznavalec in bi bilo to metanja denarja stran. Sicer ti bom napisal, za kaj se gre, ampak rajši vzami kaj cenejšega, ker tole je tako kot da bi za vsakodnevno desetminutno vožnjo imel ferrarija.
Xperia z1: vodoodporen Telefon. Črn minimalističen design, ki je v zadnjem času značilen za Sony. Tole je Sonyev flagship telefon (najboljši). Superiorna strojna oprema, programska oprema ni najboljša, ampak boljša kot Samsungova. Telefon naj bi izstopal po fotoaparatu (tako reklamirajo in tudi 20 megapikslov ima fotoaparat), ampak ni to to oz. ga Nokai Lumia kar se tega tiče prehiti po levi in desni strani in po sredini. Galaxy s4: Podobno kot zgoraj: vrhunska strojna oprema, vendar je programska oprema za zjokat. Npaackan android, ki ima trikrat preveč dodatkov, ki so samo balastni in otežujejo delo procesorju. Oz. procesorjem, ker ima telefon več procesorjev. Telefon je meni zelo grd (plastika, ki v nasprotju s tisto plastiko na iPhonu 5c deluje ceneno). Galaxy Note 3: to ni telefon, ampak televizor. Prevelik. Ne gre v žep. Podobno kot s4. Android je katastrofa, je odprt, ampak grd in s sto odvečnimi funkcijami. Če že izbiraš vrhunski telefon, vzami Htc One. Ali pa iPhone 5. Ne iPhone 5s. Ker ti bo petka čisto zadoščala, če bo le tvoja duša znala prenesti to, da nimaš najbolj "kul" telefona na svetu (zdaj je moderen 5s), ampak žalostno je, da to ni več telefon, ampak znamka. Pa nimam prav nič proti Applu (tole pišem na Macbooku pro), ampak proti večini ljudi, ki ima stvari te znamke. Ker jih nima zaradi ničesar razen znamke. Kar je bolano. AMpak oprosti, to ni stvar teme. Skratka, kupi nekaj cenejšega. Ker pri teh telefonih, ki si jhi navedla,ni nič psoebnega (če gledamo iz vidika tebe kot uporabnika) razen imena. Zaupaj mi. Priporočam Nokie Lumie (model 925 je že prava blaženost, pa še drag ni, glede na to kar ponuja (400eur)) zaradi stabilnosti sistema ali pa iPhone 5. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.