britje nog nad koleni... :S

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
britje nog nad koleni... :S 21.6.2012 11:40
Hej Smile
Mene pa zanima glede britja..a zdej nej bi si pac zenske noge brile tut nad koleni?? K men je res kr neki d bi pol mogla to usakic se bl brit ce bi si jih enkrat..nimam neki full temnih ampak tut svetlih full ne..tko da ce mi loh kdo kej o tem napise Smile a si jih vi tut nad kolenom? Kako je s tem? A mate zdej slabi k prej? Kaj fantje mente o puncu ce nad koleni ni pobrita..?? ....hvalaa* Very Happy
Eva96 • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 9
Re: britje nog nad koleni... :S 21.6.2012 11:56
Js mam čist isti problem... Bojim se, de če se bom začela brit, mi bojo dlake sam še hitrej rasle. Sam mam pa tut že zdej kr kusmate bedre, tko de si bom za na morje vrjetn usejen pubrila noge tut nad koleni. Eni praujo, de to ni fajn, drugi so mi rekl, de je čudn, če si sam na pou pubrit, tko de zdej nevem čist ko bi blo bol. Mugoče bi se lhka depilirala?
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: britje nog nad koleni... :S 21.6.2012 12:06
Ja sej tocno tako..sam ti potem se vedno crne zrasejo ven..in mi je pol res tko d bi mogla se to pol zmerej brit..:S
jaz mam to tak nekako..
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: britje nog nad koleni... :S 21.6.2012 12:32
hehe men je pa to smešn, če maš sam na pou noge pobrite. pol je ja brezveze.

js mam sicer blond dlake, ampak si brijem cele noge, in nimam nobenih težav z nekimi črnimi dlakami al pa hitrejšo rastjo dlak.
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: britje nog nad koleni... :S 21.6.2012 13:47
haj Very Happy

zdej odvisno tut od starosti..js sm se že začela u 8.razredu in mi je res ful žau, ker ko se enkrat začneš je ful bedno če se pol nehaš.
js se tut nad koleni, ker men to čudno zgleda... ampak pazi pri kolenih da se ne boš porezala Very Happy Very Happy Very Happy
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: britje nog nad koleni... :S 22.6.2012 12:02
pa to je odvisn od posameznika.... eni majo ful kosmate bedre eni pa skor nič.. tak da se sama odloč kak se ti zdi bolše.
js se pač depiliram...mi je ful bolši filing da mam cele noge gladke k pa sam polovico... če se boš brila bojo dlake res mogoče hirej rasle pa bol trde bojo. tko da bolše da uporablaš depilaor al pa vosek.
Re: britje nog nad koleni... :S 26.6.2012 16:25
To ni nič takega, valda odstrani, da ne boš nervozna potem. Po moje je pa to britje sam vraža - bl je odvisn od hormonov kolk dlak ti raste.
Alinska • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 40
Re: britje nog nad koleni... :S 20.8.2012 15:25
Če se boš ti boljš počutla, valda to naredi. Sam, če so svetle ne pretiravi.
meowmeow • Od: 23.4.2014 • Prispevkov: 8
Re: britje nog nad koleni... :S 23.4.2014 13:21
Čisto preprosto, če nimaš dlak se pač ne bri, ne tolko komplicirat. Če so dlake tanje majhne in blond se sploh ne vidijo.
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: britje nog nad koleni... :S 23.4.2014 20:06
jaz sem si jih prvič depilirala z voskom, potem pa dalje z depilacijsko kremo in niso nič gostejše ali temnejše in tud počasi rastejo. ni neke razlike, itak so dlake bele (razn če nimaš sreče), samo na otip je bolj gladko no :3

ampak pomoje si ne rabiš brit tega, al? Surprised
edino, če te moti, da te kdo prijema za noge in so pol dlake tam haha Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.