Kako naj se mu približam?• irish
• Od: 12.2.2012
Kako naj se mu približam?
5.10.2013 10:58
Zdravo. Sem prvi letnik in sem nova na šoli. Zelo mi je všeč nek tip, ki hodi v drugi letnik pa nimam pojma kako mu je ime. Ne morem ga dodati na fb, ne poznam nikogar, ki bi poznal njega ( šola je ogromna), niti ne morem pristopiti ker sem popolna neznanka. Zelo pa bi ga rada bolje spoznala. Samo kako?
• mussy
• Od: 3.9.2011
Re: Kako naj se mu približam?
5.10.2013 11:24
če ti je namenjeno da ga boš spoznala potem ga boš lahko pa usodi tud mau pomagaš, neki nasvtov (eni so res otroški ampak delujejo): - dodaj ga na fb pa mau počekiri kam vn hod al pa kj - zmente se da greste žurat tja k oni hodjo (kera šola si?... vsi k so na eni šoli navadno žurajo v enmu klubu pač jst ti lahko velik povem za lublano kje je kdo.) - na hodniku se enkrat narahlo zalet vanga, tko te bo opazu in pač bo sam kj naredu (mogoče) - fejst se zalet vanga da ti knjige padejo na tla in pač nared tko da je on kriu in rečt da zdj more dt pa za kavico - enostauno pejd do njega pa se mu predstav, al pa ga upraši če ma kkšne stare teste to ponavad deluje hehehe good luck • mussy
• Od: 3.9.2011
5.10.2013 11:25
če ti je namenjeno da ga boš spoznala potem ga boš lahko pa usodi tud mau pomagaš, neki nasvtov (eni so res otroški ampak delujejo): - dodaj ga na fb pa mau počekiri kam vn hod al pa kj - zmente se da greste žurat tja k oni hodjo (kera šola si?... vsi k so na eni šoli navadno žurajo v enmu klubu pač jst ti lahko velik povem za lublano kje je kdo.) - na hodniku se enkrat narahlo zalet vanga, tko te bo opazu in pač bo sam kj naredu (mogoče) - fejst se zalet vanga da ti knjige padejo na tla in pač nared tko da je on kriu in rečt da zdj more dt pa za kavico - enostauno pejd do njega pa se mu predstav, al pa ga upraši če ma kkšne stare teste to ponavad deluje hehehe good luck • irish
• Od: 12.2.2012
5.10.2013 17:42
Ne vem njegovega imena ><
Js sem splošna gimnazija on pa športna... To z rahlim zaletavanjem je vredno poskusit. >< Sam kaj potem? • barbehh
• Od: 23.10.2012
5.10.2013 20:18
irish pravi:Ne vem njegovega imena ><
Js sem splošna gimnazija on pa športna... To z rahlim zaletavanjem je vredno poskusit. >< Sam kaj potem? ja kaj če bi pa tut svoje kolege potegnla u to..in bi pač usi malo vohljali držim pesti zate |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.