Navezala sem se na inštruktorja...• Teika
• Od: 2.6.2013
Navezala sem se na inštruktorja...
2.6.2013 11:51
hej vsem.. mam eno big težavo in bi rabla pomoč ali usaj vaše razmišljanje.. stvar je takšna.. pred kratkim sem začela vozit u avtošoli. dobila sem inštruktorja s katerim se razumeva kot najboljša frenda .. res.. use si zaupava govoriva o vsem mogočem .. sva si res ql. težva je v tem, da sem se nekako zelooo navezala nanj in ga ne morem pozabit.. ne me razumen narobe.. rada ga mam kot prjatla sam nevem zakaj potem nanj mislim non stop.. • barbehh
• Od: 23.10.2012
Re: v dilemi help! :(
2.6.2013 15:01
Teika pravi:hej vsem.. mam eno big težavo in bi rabla pomoč ali usaj vaše razmišljanje.. stvar je takšna.. pred kratkim sem začela vozit u avtošoli. dobila sem inštruktorja s katerim se razumeva kot najboljša frenda .. res.. use si zaupava govoriva o vsem mogočem .. sva si res ql. težva je v tem, da sem se nekako zelooo navezala nanj in ga ne morem pozabit.. ne me razumen narobe.. rada ga mam kot prjatla sam nevem zakaj potem nanj mislim non stop..
joj jz se čudm, zakaj že nista šla na kafo lej dej po taglavni vožnji, če jo boš opravla, reč, da ćastiš kafo če pa je ne boš opravla pa pač tok bolj (čeprav to ni gut) gutluck ˇˇ • Teika
Re: Navezala sem se na inštruktorja...
2.6.2013 18:23
fora je v tem da bom naredla 20 ur in potem zaključim s šolsko ker bom vozla s spremljevalcem.. useen hvala! • barbehh
• Od: 23.10.2012
7.6.2013 8:24
Teika pravi:fora je v tem da bom naredla 20 ur in potem zaključim s šolsko ker bom vozla s spremljevalcem.. useen hvala!
good luck girlˇˇ • ElTora
• Od: 9.2.2013
7.6.2013 15:07
Sam zanima me, če si mogoče iz Novega mesta?
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. • Teika
7.6.2013 16:41
ElTora pravi:Sam zanima me, če si mogoče iz Novega mesta?
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. • Teika
7.6.2013 16:42
barbehh pravi:
Teika pravi:
fora je v tem da bom naredla 20 ur in potem zaključim s šolsko ker bom vozla s spremljevalcem.. useen hvala!
good luck girlˇˇ hvala! bom poročala kak pa kaj.. misla sem mu rečt da sem se navezala nanj in bi rada ostala u stiku z njim.. bi blo preveč ali mu naj rečem to? • ElTora
7.6.2013 17:29
Teika pravi:
ElTora pravi:
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. Aha. Pa ne more bit tvegano. Če pravš, da je on okol 28, pa predvidevam da si stara nekje 18-19 let to pa res ni nč tazga. Dokler ne boš probala, ne boš vedla. • Teika
7.6.2013 20:08
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. Aha. Pa ne more bit tvegano. Če pravš, da je on okol 28, pa predvidevam da si stara nekje 18-19 let to pa res ni nč tazga. Dokler ne boš probala, ne boš vedla. ja • ElTora
7.6.2013 23:28
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. Aha. Pa ne more bit tvegano. Če pravš, da je on okol 28, pa predvidevam da si stara nekje 18-19 let to pa res ni nč tazga. Dokler ne boš probala, ne boš vedla. ja Čim bol sprosčeno mu boš rekla, bolš bo. • Teika
8.6.2013 17:57
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. Aha. Pa ne more bit tvegano. Če pravš, da je on okol 28, pa predvidevam da si stara nekje 18-19 let to pa res ni nč tazga. Dokler ne boš probala, ne boš vedla. ja Čim bol sprosčeno mu boš rekla, bolš bo. Se strinjam • ElTora
8.6.2013 18:50
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. Aha. Pa ne more bit tvegano. Če pravš, da je on okol 28, pa predvidevam da si stara nekje 18-19 let to pa res ni nč tazga. Dokler ne boš probala, ne boš vedla. ja Čim bol sprosčeno mu boš rekla, bolš bo. Se strinjam Točn tko. Čim prej v akcijo. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
8.6.2013 19:02
zapel ga nekam, sj ti voziš _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Teika
8.6.2013 20:22
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. Aha. Pa ne more bit tvegano. Če pravš, da je on okol 28, pa predvidevam da si stara nekje 18-19 let to pa res ni nč tazga. Dokler ne boš probala, ne boš vedla. ja Čim bol sprosčeno mu boš rekla, bolš bo. Se strinjam Točn tko. Čim prej v akcijo. • Teika
8.6.2013 20:22
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Teika pravi:
ElTora pravi:
Drgač mu pa le reč za kavo, sej to ni nč kej tazga če si z inštrukorjem še pol prjatlca. ne nisem iz novega mesta . občutek mam da je to tvegano ker je starejši od mene in bla bla hehe.. Aha. Pa ne more bit tvegano. Če pravš, da je on okol 28, pa predvidevam da si stara nekje 18-19 let to pa res ni nč tazga. Dokler ne boš probala, ne boš vedla. ja Čim bol sprosčeno mu boš rekla, bolš bo. Se strinjam Točn tko. Čim prej v akcijo. • Teika
8.6.2013 20:23
underberg pravi:zapel ga nekam, sj ti voziš
hehe sem ga peljala zadnjič do naše hiše in je bil navdušen • underberg
8.6.2013 20:28
moreš nakam na samo _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Teika
8.6.2013 20:40
underberg pravi:moreš nakam na samo
mi bo glih on pustu hehe. ni izi veš • underberg
8.6.2013 20:54
bo mogu al pa ga za šalthebl prim _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.