Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana.

severni • Od: 12.4.2012 • Prispevkov: 13
Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 24.9.2013 17:26
No stvar je v tem. Jaz sem običajen 18 letnik noro zatreskan v 16 letno punco. Hodiva na isto šolo in poznam jo zdaj že skoraj 2 leti. In zatreskan v njo sem že kako leto. Enkrat bi lahko zabluzila ker sva ostala sama in oba sva bila rahlo pod vplivom alkohola. Pa nisva ker so naju zmotili moji frendi in odšel sem brez da bi ji karkoli rekel... To mi je res žal da se je nakoncu tako izteklo. No to je bilo beč kot leto nazaj. Vedno ko sem bil rahlo pijan sem ji pisal, pa tudi če sem si izmislil razlog, vendar sem jo večino krat vprašal če bo šla na ta in ta žur. No in potem končno zberem pogum da bi naredo prvi korak ,ki bi ga že moral dosti prej. Bili smo na žuru in kar naenkrat je izginila. Sem si mislil da je odšla domov in smo pili z kolegi. Potem pa jo vidim kako pride z enim tipom tja do nas. Držala sta se za roke Sad Saj vem da sta samo zabluzila ampak takrat me je stisnilo pri srcu. Od jeze sem mislil na njega skočit in mu razbit zobe. Pa mu nisem ker nisem tega želel narediti pred njo. Odšel sem raje domov. 15 km sem hodil peš in se jokal. Ok naslednji dan sem izvedel da pač ni blo nič več... Samo zabluzila sta. Potem sva se večkrat še videvala na žurih vendar nisva nikoli ostala sama. Pogum ki sem ga imel takrat je izginil. En dan sem se pa odločil in ji rekel kaj čutim do nje. Rekla je da me vidi samo kot prijatelja. Srce se mi para... No kak mesec ali 2 kasneje pa sem se odločil pač da jo vprašam če bi z mano plesala na maturantskem. Rekla je da bo premislila in da mi bo javila. En dan dobim sms od nje. Zastalo mi je srce še preden sem ga šel brat. Rekla je da bo videla... Njen brat ima tudi maturantskega letos in mora plesati z njim. Rekla je da če nebo njen brat imel plesnih vaj ob vikendih da bo lahko plesala z mano. Ok sem si mislil. Ampak mi še ni nič javila. Kaj naj naredim? Naj še kar vztrajam pri njej z maturantskim? Naj se še trudim da bi postalo iz prijateljstva kaj več? Ker edino ob njej čutim da ima moje življenje nek smisel. Ves čas mislim na njo. Ne spim, ne jem, jokam vsak **** dan. Najbolj hudo mi je pa da je ne upam več kliknit na fb-ju niti poslat sms-ja. Prosim za pomoč!
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 24.9.2013 21:55
Vztrajaj. Če bo šlo po sreči bosta vsaj skupej plesala. Te čist razumem, tut pr men je blo podobn, da mi je bla ena všeč pa sva skor zabluzila in naju je nekdo prekinu..vztrajaj, vsaj do plesa..včasih tut vžge to da se ne zmeniš več in čudežno pridejo nazaja...ampak sej pravm VČASIH, nč ni za zihr..drugače jo pa kr praši, poklič jo, alpa če se srečata v šoli, da nej pove kko se je odločla, če bo predolg odlašala pol to pomen da jo najbrž ne zanimaš tok kokr si ti želiš. Js bi jo direkt prašu, če si želi plesat al ne in da obstajajo punce ki bi s tabo rade plesale...mogoče to vžge in se zasekira in sprejme tvoje povabilo k plesu...moja logika no..nasvet od tipa..mogoče kšno punco praši, ker fantje bolj ne kot ja razumemo punce Razz upamo da se use dobr izide, če pa nebo hotla, pa se ne preveč sekirat, ker so še hujše stvari v življenju in zihr je še dost punc k bi hotle bit s tabo, pa si mogoče ne upajo govort s tabo Wink
u glavnem ti jo kr direkt vprašej, bolš kot sms alpa fb, pa boš vidu na čem si Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 25.9.2013 13:59
Hm.....
Po moje bi blo fajn, če lepo ohraniš dober odnos in kontakt Smile tko se bo med vama napetost vsaj mal sprostila.
Drgač pa je tud od DarkerThanBlack teorjia dost brihtna Wink zase vem, da bi mi dal mislit, če bi mi tip dau vedt, da se ne smem igrat z njim pa kar naprej spreminjat svojih odločitev.

Ampak če ti bo dekle dalo jasno vedt oz se ti bo upiralo, pol pa rajš pejt naprej. Da ti nau kasneje žal, da si tok časa zapravu za osebo, k ti nikol ni dala tistega, kar si si želel.
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 25.9.2013 20:41
Ja vredu bom probal ohranit nek stik z njo... trenutno se ne slišima ker sem jas trenutno doma ona pa v dijaškem... na fbju je pa ne upam kliknit ker nevem kaj ji naj rečem... sms isto ne pride v poštev. Sem pa razmišljal da bi jo v petek vprašal če bi šla z mano na neko pijačo ven naslednji dan. Samo nevem kak ji naj to rečem. Mislim... povabil sem že nekaj punc na pijačo ampak so me vse zavrnile Sad od nje pa tega nočem. Daje mi inspiracije, ob njej sem začel pisati ljubezenske pesmi ki pa jih nisem nikoli povedal da so namenjene njej in jih nisem niti njej osebno pokazal. Z njo res ne želim imeti samo prijateljstva. Počutim se "friendzoned" na nek način. Z vsako ko sem kaj čutil do nje sem se prej z njo predobro spoprijateljil. Ali pa so se mogoče samo na to izgovarjale. No nevem nisem ekspert. Punce še nisem imel tako da nimam pojma kako je to. Želim si da bi bla ona prva, zadnja in zavedno. Kaj naj storim da jo osvojim?
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 25.9.2013 21:20
Upaj si! Wink mal uporab domišljijo. Vpraši jo kako je, kako ji gre šola, kakšen je dijaški, povej kako se ti maš bla bla bla..... najbolj običajne teme, o katerih se pogovarjajo frendi Smile
Da pa bi se izognil frienzone, morš že takoj začet na tak način, da te punca ne more označit kot ''prjatla'' zarad odnosa, ki se rahlo nagiba na flirtanje itd. Lahka ji daješ namige. Če postaneš zaupnik dekleta, ni potrebno, da postaneš njen najbolši prijatelj oz. se izogneš friendzone. Ampak če ti govorim iz lastnih izkušenj....če dekletu nisi všeč, je friendzone eden najbolših izgovorov, da te odpika. Če pa si dekletu všeč, bo našla vse kontradiktorne izgovore, da te bo mela zase Wink

Nočm ti uničit vsega, ampak mogu se sprijaznit, da pač je tak lajf. vzponi in padci. Redki majo tako srečo, da spoznajo svojga partnerja za forever happy after in živijo srečno cel lajf. Če ti ne rata z njo, boš vsaj mel več izkušenj za naslednjo in boš bolj pripravljen, boš mel več znanj in več spretnosti Wink
malik • Od: 13.8.2012 • Prispevkov: 35
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 25.9.2013 23:00
oo kok so pa taki fantje iskani k jim punca (četud niso z njo ampak jim je samo ušeč) tok pomeni in sp tokle čustveni. pri nas usem ca, usaj delajo se da je tako oz. če je že kaj se to takoj pozabi.

lej pejt ti lepo do nje in jo uprašaj kaj je z maturantskim ker rabiš vedet da si drugače novo soplesalko poiščeš. če bosta plesala skupi boš meu velik možnosti da se kaj nadaljuje Smile pa srečno!
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 25.9.2013 23:06
To z maturantskim je bil ravno moj namen da bi se še bolj zbližal z njo in če bi se potem iz tega lahko kaj izpletlo. Drugače pa ja... res mi pomeni največ in verjetno je zato tako dolgo trajalo da sem ji povedal kaj čutim do nje. Ponavadi bi punci ki mi je všeč povedal to kak mesec kasneje mogoče... pri njej je pa trajalo več kot leto in pol!
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 25.9.2013 23:23
moj nasvet: ne sekiraj se preveč Wink jaz sem bil v srednji vsa 4 leta v sošolko zaljubljen. pa je imela tipa. in groza je bila. zdaj mi je žal da nisem teh lepih let izkoristu za to da bi kakšno drugo punco spoznal.
lepih punc je mnogo, obvezno pa morjo bit čustva obojsestranska.

vem da se ti zdele nemogoče zdi, ampak minil bo Wink samo verjemi mi.
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 26.9.2013 20:07
Samo fora je v tem da jas nimam pojma o osvajanju :/
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 26.9.2013 21:35
zato pa je samo na eetaqu še kakšnih 10.000 tem o osvajanju in pecanju Wink razišči, to je veščina, ki se jo da zelo dobro naučiti Mr. Green
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 27.9.2013 15:00
Vem ja da je dosti tega samo so različni pa se nevem za pravega odločit -.-
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 27.9.2013 16:41
tista ki se ti zdi najbl primerna Smile in da deluje na takih puncah ki si jih ti želiš.
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 1.10.2013 13:09
Ja zanima me če osvajanje pride sploh v poštev, ker že itak ve kaj čutim do nje.
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 1.10.2013 13:32
Pač lej....sam ne zgubi kontakta z njo.....bodi njen prijatu, namiguj na pecanje in flirtaj bla bla bla Wink
FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Re: Prosim za pomoč. Ljubezen je komplicirana. 1.10.2013 19:26
Uffff..........! >.<
Na tvojem mestu bi bila zelo previdna ( sama mam tudi kurac situacijo). Vsekakor vztrajaj z maturantskim in ostani v kontaktu z njo
, Vendar pa pazi, da se ti ne zgodi to kaj se je meni ( preberi če hočeš). Pazi, da ne boš ratal ''depresiven'', če bo rekla ne, pa ljubusumen.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.