Tretje oko in šesti čut :O

Se tudi tebi kdaj prikažejo takšni ''utrinki'' in se potem uresničijo?
vedno
66%
 66%  [ 2 ]
nikoli
33%
 33%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 3

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Tretje oko in šesti čut :O 6.10.2013 16:39
hej vsem! Smile
Jaz imam eno zelo zanimivo vprašanje. Že večkrat se mi je zgodilo, da sem recimo ko sem šla spat pomislila na kakšno osebo ali stvar in gotovo pri tem nisem edina. Recimo prejšnji torek sem se tik preden sem šla spat spomnila, da moram it nujno v knjižnico. Takrat se mi je v glavi prikazala slika mene, kako v iz police jemljem knjigo, ki je nisem videla še nikoli v življenju. Na platnici je imela dekle, s rdečimi lasmi ( btw, knjiga obstaja! Naslov je Bela kot mleko, rdeča kot kri) Naslednji dan sem tako šla v knjižnico in kaj se je zgodilo? Čisto isto kot to, kar sem vidla prejšnjo noč! Surprised
Tukaj je še en primer. Bila sem zelo zaljubljena v enega frenda ( cela štorija, če kdo hoče si lahko prebere -.-) ampak on ni hoto bit z mano. Čist normalno je blo, da sem sanjarla kak bi bi se kuševala itd. In pol sm 1x tak razmišlala o njem, ko sem v glavi spet dobila taki ''utrinek''. Bil je čist nenaden in je prikazoval, kako se kušujema. Naslednji dan sem se malo čudno počutla ampak drugač sem bla vrei. Petek, 20.9.13 (dva dni po ''utrinku'') me je kušno Surprised

se drugim to tudi dogaja? Kaj si mislite o vsem tem??
Tamara18 • Od: 30.7.2013 • Prispevkov: 9
Re: Tretje oko in šesti čut :O 7.10.2013 20:02
meni se podobno "dogaja" npr. včasih pomislim na neko osebo in jo potem res vidim al pa o nečem razmišlam in pol se res tisto zgodi , ponavadi še tisti dan... Danes vjutro sem npr. razmišlala o eni prijatlci ki je že nisn neke časa vidla, in pol sem jo srečala v mestu... Glede tega kar se pa je tebi zgodilo ko sta se pol res poljubla pa bi si jas tuui želela da bi se meni kdaj to zgodlo ;$$ oz. da bi se mi take sanje uresničle xDD aja pa še en primer.. zadnič sem na poti v šolo rauno razmišlala o oni sošolki, da je takrat en dan ni blo v šolo, in kak bi blo fajn, da še je npr. takrat ne bi blo in kaj se je zgodlo ? tud takrat je ni blo v šolo ko sem o tem razmišlala.. xD včasih se mi zdi to kr malo creepy -.- " ampak Ok . :p

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.