maturantski ples - nimam plesalca ...HELP

splca • Od: 23.9.2010 • Prispevkov: 19
maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 13.9.2013 21:04
...No pa naj še jaz začnem. ... Zdaj sem v 4. letniku in kmalu bodo vaje za maturantski ples... In, problem je, da nikakor ne morem najt plesalca.... Pač nimam kaj dosti kolegov, pa nimam fanta in v razredu smo same punce....

Drugače pa hodim na ljutomersko gimnazijo.....

Lepo prosim za pomoč in kako mnenje.

Hvala Smile

Nazadnje urejal/a splca 17.9.2013 21:05; skupaj popravljeno 2 krat
xxyy • Od: 13.9.2013 • Prispevkov: 3
Re: maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 13.9.2013 22:14
Povej z kere šole si, kje mate vaja... mogoče se najde kdo Smile
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 15.9.2013 16:55
xxyy pravi:
Povej z kere šole si, kje mate vaja... mogoče se najde kdo Smile

Tut jst iščem plesalca. :\ u šolo hodim pa u celje. (Baje da bomo meli zraven srednje šole za storitvene dejavnosti in logistko ,pa zram šole za strojništvo, mehatroniko in medije)
Bi lepi prosila,če kdo koga pozna?
lizzie • Od: 21.6.2013 • Prispevkov: 7
Re: maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 15.9.2013 17:15
Ljutomerska gimnazija ole prihajam cez 1 leto:D vem da ne spada sem ampak: je resno tak **** kak pravijo? '.'
Glede plesalca: pa kaj ce rece ne, mas jih puno po celi gimnaziji:D teko vas je ko rusof :A
xxyy • Od: 13.9.2013 • Prispevkov: 3
Re: maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 15.9.2013 18:06
Ja v teh šolah tako ni problem, kaj pa pri nas, ko mamo samo dve punci na šoli ?? Pa z prvega letnika :/ Jaz sem se odločil da grem na fb spraševat kr po vrsi... Al ma kdo kako bolšo idejo??
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 15.9.2013 19:43
xxyy: maš zs Smile
splca • Od: 23.9.2010 • Prispevkov: 19
Re: maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 15.9.2013 21:14
lizzie pravi:
Ljutomerska gimnazija ole prihajam cez 1 leto:D vem da ne spada sem ampak: je resno tak **** kak pravijo? '.'
Glede plesalca: pa kaj ce rece ne, mas jih puno po celi gimnaziji:D teko vas je ko rusof :A

Hej, fajn..... jaz sem sicer vzgojitelska... drugače pa ja, učiti se je treba, te vse gre Smile
hehe, hvala Very Happy
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: maturantski ples - nimam plesalca ...HELP 28.9.2013 23:37
Če ne najdete plesalcev/alk pa rečte kolegom oz kolegicam če vam lahko njihovi soplesalci koga uredijo.. Sigurno je kje tak da recimo v razredu od sošolkinega soplesalca še kdo nima plesalke al pa obratno..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.