nasŁov pesmi.?besediŁo• new
• Od: 23.5.2009
nasŁov pesmi.?besediŁo
27.6.2009 19:08
heii.
amm.jest sm bla na eni poroki pa je pč en zbor peu tako fuŁ dobro pesm...k mi je ful všeč...spomnm se sm neki čist mauga...sm ni slovenska... deŁ iz pesmi: ceŁega života ja sam htio samo nju...............nw.nw.??? PS:nw če sm spŁoh pRou napisaŁa.no tko neki tazga je oz. tko se zapoje. pliss.če kdo ve nslov al pa ma besedil pesmi.kr copi-paste. Very Happy čauu.(: • chicita93loca
• Od: 17.10.2008
žiujo!
27.6.2009 20:19
Živjo!
Naslov pesmi je Cesarica, v izvedbi Oliverja Dragojeviča. [povezava] Zlatni konci litnje zore dosli su u njene dvore da bi moju jubav budili Svitlo nek joj ljubi lice lipo ka u cesarice kad je ja ne mogu jubiti Zlatna mriza njenog tila dusu mi je uvatila da je baci nazad u more Svake noci prije zore dolazin u njene dvore bile dvore moje pokore Cilega zivota ja san tija samo nju da do njenog srca nadjem put cilega zivota moje tilo je bez nje ka cvice bez vode Zlatna mriza njenog tila... Cilega zivota ja san tija samo nju... Izvoli, tuki maš besediu pa tut link! Komad je res lep<3 • chicita93loca
Re: nasŁov pesmi.?besediŁo
27.6.2009 20:20
[link]
euo prilagam ti še na youtube užiway ob poslušanju... • new
• Od: 23.5.2009
Re: žiujo!
27.6.2009 20:39
chicita93loca pravi:Živjo!
Naslov pesmi je Cesarica, v izvedbi Oliverja Dragojeviča. [povezava] Zlatni konci litnje zore dosli su u njene dvore da bi moju jubav budili Svitlo nek joj ljubi lice lipo ka u cesarice kad je ja ne mogu jubiti Zlatna mriza njenog tila dusu mi je uvatila da je baci nazad u more Svake noci prije zore dolazin u njene dvore bile dvore moje pokore Cilega zivota ja san tija samo nju da do njenog srca nadjem put cilega zivota moje tilo je bez nje ka cvice bez vode Zlatna mriza njenog tila... Cilega zivota ja san tija samo nju... Izvoli, tuki maš besediu pa tut link! Komad je res lep<3 fuŁ ti hvaŁa.!! nism vedŁa da bom tko hmaŁ dobŁa to pesm. hvaŁa.hvaŁa.hvaŁa. čauu.uživeii. • chicita93loca
28.6.2009 10:59
ni problema...
• lolipop12345
• Od: 25.3.2009
d
28.6.2009 19:05
najbrž ste že slišali nov komad od nine osenar ...heartbeat....
no zanima če ma kdo besedilo od te pesmi... ker je res huda. • chicita93loca
28.6.2009 19:42
žou, na netu ga še nism zasledila!
Se bom pa potrudila pa ti besedilo vn izlušla, sam ne pričakuj neki ful hitr...ta tedn recimo bo! oki? užiwite • lolipop12345
• Od: 25.3.2009
h
29.6.2009 8:46
ja ja. sj tko se ne mudi em..pa ful ti HVALA ti si kr vzem čas HF • TicTac
• Od: 20.5.2009
20.7.2009 10:13
Zlo fajna stran če veš samo besedilo v pesmi je [link] ...pa tudi sicer majo dosti besedil gor...js skoraj vedno najdem kar iščem. (:
• chicita93loca
20.7.2009 12:00
Hei!
Pardon, js sm cist pozabila na komad.... Am zdei pa casa nimam, ker delam pa to... Men je zlo zou! Am,.Mal se pocaki, pa bo kmal na netu besediu! Zihr! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.