Kaj hoče od mene?

AmandaBynes • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 33
Kaj hoče od mene? 1.3.2014 12:51
pred 2 letoma sem bla zaljubljena v sošolca pa sva se ves čas dražila pa flirtala, da je blo kar očitno da mi je všeč. no pol ko sem se opogumila, da bi mu povedala si je našel punco... In sem ga morala pozabit...

sploh nisva nič govorila, če pa že sva pa se ni dobr končalo ker sva se skregala oz. zamerila drug drugemu. No pol zdaj to šolsko leto pa sva se normalno družila vse do zdaj ko opažam, da me zopet hoče prizadeti s svojimi opazkami.

Ko smo zunaj mi pred punco teži, me hoče spravit v slabo voljo, kot da mu ni všeč da uživam in se mam fajn. Pa v šoli me primerja s punco, glede oprsja, postave... mislim ne razumem ga, kaj hoče od mene??? stara sva 18 let obnaša se pa kot 15letnik Rolling Eyes

Nazadnje urejal/a AmandaBynes 9.3.2014 13:52; skupaj popravljeno 1 krat
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kaj hoče od mene? 1.3.2014 13:20
18?? gee....eni pa res nikdar ne dosežejo duševne zrelosti.

Očitno tipu ni všeč, da si ga pozabila, skratka....res se glupo obnaša. Sej si je on našu punco in si TI NJEGA mogla pozabit. že do njegove punce je žaljivo da jo primerja z drugimi. Očitn da se on rad špila s tabo in je očitn tud uživu v tem da ti je bil všeč ko je on mel drugo svojo.

Predvidevam da v temu ne uživaš. Povej mu da je njegovo obnašanje čist otročje in naj te pusti na miru. nrdila si tisto kar si mogla: pozabla si ga. In to je vsa umetnost.
naj se mal začne resno obnašat,.
Re: Kaj hoče od mene? 1.3.2014 13:27
dejansko je žaljiv do mene, ker meni pravi da sem debela, da ma njegova punca večje prsi kot jaz... res ga ne razumem Very Happy pa ko vidi da sem ful vesela me takoj sprašuje zarad kerga se smejem pa kermu pišem... ja mu bom rekla, sam naj kaj ''pametnega'' izusti pa mu bo žal. Mogoče misli, da me še vedno prizadene pa da mi dost pomeni kaj on misli o meni..
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Kaj hoče od mene? 1.3.2014 18:08
Če bi bla js na tvojem mestu...bi mu pljunila v fejs...obnaša se k friking kreten Rolling Eyes

objasn mu da nočš nč več met z njim alpa mu kej grdega nazaj vrni ko bo priložnost, da se počutu mal bednega....
TheMan • Od: 26.8.2012 • Prispevkov: 15
Re: Kaj hoče od mene? 10.4.2014 21:25
A taki smo 15-letniki al kaj Surprised ? taki tipi niso vredni punce ...
zarjicaa • Od: 7.4.2014 • Prispevkov: 6
Re: Kaj hoče od mene? 10.4.2014 21:49
hojla! veš kaj, to so pač fantje! kasneje odrastejo, navadit se moraš, punce so maš bolj zrele, no vsaj od večine Wink
zdej tole je kar jst mislim da se dogaja v njegovi glavi, seveda pa ni za to nobenga dokaza. pomojem si ti njemu všeč. Ni glih zaljubljen vate (ali pa tut) ampak neki na teb je kar ga privlač in zbuja njegovo pozornost že vse odkar se spoznata. Torej, praviš, da sta flirtala in vse, ziher si mu bla všeč in te kar ne more in ne more pozabit. tut pri men je blo tko z enim fantom, eno poletje sva flirtala in ga tri leta nisem pozabla! kakorkoli, ker tok dolg časa ni prišlo do naslednjega koraka, je verjetno mislu da tebi ni do ljubezni. in potem te je želel nardit ljubosumno. zdej okej, sej vem da fantje niso punce, pa razmišlajajo drugač, ampak zdi se mi, da kadar gre za ljubosumje so fantje lahko še velik hujši Wink in ja najde si punco in misli da je tebe prizadel, kar te tut je verjetno. hkrati si je pa pridobil še pozornost prjatlov ker je dobil punco in zdej si je ubral tebe da te z njo primerja in njo hvali tebe pa daje v nič. veš kaj ti jst pravim, tale fant ni zaljubljen ne v svojo punco, mogoče je vate, ampak kar je njemu v resnici glavno je pozornost Rolling Eyes bedno ampak res, in s tem ko tebe zmerja, sam sebi povišuje samozavest. veš kaj takile fantje ki izpostavljajo slabosti drugim, so totalno neodrasli in vse to se jim bo enkrat vrnil! ker če mene vprašaš je neki najhujšega da te fant primerja z drugo punco in verjemi predobra si za njega! predobra si da bi se sploh zmenila zanjega, ker lahko najdeš en kup boljših! sej zdej greš na faks, če nisi že, pa boš spoznala vedno več ljudi in fantov, zato se nč ne sekiraj!
sej veš življenje je prekratko da bi ga zapravljal z ljudmi ki te niso vredni Very Happy
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: Kaj hoče od mene? 13.4.2014 11:50
jaz bi si drugega našla, in dražila tega sošolca. ignoriraj ga, pokaži da ti je vseeno. boš videla kakšno gorje bo to za njega. :'D
Re: Kaj hoče od mene? 28.4.2014 15:04
zarjica on ima rad svojo punco, to se vid vedno ko sta skupi, ampak glede pozornosti pa imaš verjetno prav. zdaj pa se je zopet vse obrnilo na glavo. flirtava 100 na uro in ja vem da sem na začetku napisala da ima rad svojo punco Razz

drgač ga skoz ga mal pikam glede punce, pa ga spravljam v neprijeten položaj Very Happy npr. prejšnjič sem mu začela da naj se sleče če ga je vroče in to do konca pa je kr šaj postal, pol pa sem tako sarkastično rekla: aja ne moreš zdaj tu pred mano k maš punco Razz saj vem, butasto od mene da ga tko zafrkavam ampak po drugi strani, saj pa on meni dela isto. Very Happy
Re: Kaj hoče od mene? 28.4.2014 15:07
irish;_ to lih delam... prejšnjič sem spoznala enega fanta pa sma se ful zaštekala pa me je v šoli en drug sošolec zafrkaval če bo ohcet kmal, pa ga je takoj zanimalo s katerim hehe Razz nočem pa se z zasedenim zapletat ker mi enostavno ni kul

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.