Starši & fantje ..

mišikaa • Od: 30.7.2011 • Prispevkov: 74
Starši & fantje .. 21.3.2013 20:25
Čez 1 mesec bom stara 16 let in že kar nekaj časa se dobivam s fantom ki mi je zeloo všeč.. Pred 3 tedni sma bila tudi na sprehodu kjer sem tudi uradno postala njegova punca.
(fanta še nisem imela)
Moji starši so zelo staromodni -.- in mi fanta ne pustijo, zato tudi za njega ne vesta.. Ker ve že veliko ljudi se bojim da bosta izvedela od koga drugega in ne od mene. Kako jima naj objasnim da sem sem dovolj stara da mam lahko fanta in sem dovolj previdna da pazim? :s

Prosim pomagajte mi, obupana sem Sad
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: Starši & fantje .. 22.3.2013 6:04
No tudi moji starši so bolj staromodni, ampak jaz sem zbrala pogum in jim pač povedala. Res da, so se sprva zgražali, ker sem stara "le" 15 let in naj to ne bi bilo primerno zame in podobno, potem pa so ses prijaznili in zdaj jima je to celo všeč. Tako, da je najboljša stvar, da jim pač poveš. Very Happy moje mnenje...ti pa se sama odloči.

Veliko sreče pri starših & fantu Exclamation
mišikaa • Od: 30.7.2011 • Prispevkov: 74
Re: Starši & fantje .. 22.3.2013 23:54
Izbiram pravi čas, nimam pojma kako jima naj povem. Sem že enkrat probala pa mi ni ravno uspelo in sem temo preobrnila.. Confused
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: Starši & fantje .. 23.3.2013 10:30
no jaz sem čakala kakšen mesec da sem jima povedala. sedeli smo v dnevni sobi in takrat sem se odločila da bom povedala in sem povedala naravnost. res da sprva nista bila navdušena...ampak to je tvoje življenje in ti ne morejo prepovedati osebe, ki jo imaš res rada Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Starši & fantje .. 3.5.2013 21:40
a veš kaj bi blo mogoče fajn? da jim ga enostavno predstaviš kot prijatelja. sploh pa naj ga najprej spoznajo, da vidijo da je v redu oseba Smile potem pa pač da je neki več med vama.. če se pa začnejo kej kregat pa jim reci da razumeš da se bojijo da bi te kdo izkoristu in da si previdna. pokaži da si zadost zrela in pametna da maš lahko fanta Wink
mikipiki • Od: 21.1.2013 • Prispevkov: 26
Re: Starši & fantje .. 4.5.2013 9:56
Tud moji starši so staromodni in tut jst sm misla da tole glede fanta nebo šlo skoz. Pa sm ga prpelala domou kot frenda, čez poletne počitnce sva bla itak skos skupi, pol so pa itak že dojel da je neki več med nama... In rečmo, da glede na to kako sm misnla da bojo sprejel, so sprejel prfektno Smile Prelepih 9 mescou Smile))

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.