DILEMA - nasvet prosimmm

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
DILEMA - nasvet prosimmm 9.9.2013 1:43
živijo Very Happy
sm u dilemi glede mene pa enga fanta, dejte mi nasvete pa povejte če bote znal razbrat na čem sm/sma Very Happy

poznama se skor eno leto, pa 6 let je starejši od mene,ponavadi sma se vedn menla sam u družbi pa še to sam živa zaibancija usaj tak sm js to jemala, in postau mi je ful ušeč, prvič me je kliknu na fejsu pred 5 mescim, pa sma se do junija po fejsu menla nonstop, use teme...potem sma se nehala zarad enga konflikta med nama...po kakem tednui, 14-ih dneh sma se nehala menit me je pa klicu okol polnoči za cifro od najinga skupnega frenda (lahk bi jo tud kje drugje dobu) sm mu jo dala in to je biu potem prvi stik po tem ko sma se nehala menit na fejsu, mojo cifro je meu pa shranjeno ko sma šla prvič vn aprila...pol je pa pršu ta vikend in smo ga pil z frendim in itak ko si pijan maš pogum ane, in sm ga js poklicala sred noči in je pršu vn in sma bla zuni pa sma se ful menla, na koncu mi je pa sam od sebe položu roko na ramo ( kaj naj bi to pomenl?) in sm šla domu, in pol me je žez slabe pou ure klicu da sm mu kao z čikom zakurla hlače ( pa to ni blo nikakor možno) in tud to nevem ka je s tem hotu?
pa ful je hecn recimo ko sm js sama in on sam se vedno pozdravima, če je on u družbi pa js sama ga nemorm pozdravit in on enako pa tut če sma oba v svoji družbi negre...
zadnič sma se vidla spet pa sm mu potem čez dva dni neki na fejsa napisala nč kej osebnega, še po enem tednu mi ni odpisu niti prebrano nekaže, s tem da vem da je velik na fejsu pač ponoč pa tko...plus usega teda on ve da je men ušeč, ampak on je tak moški varjanta da nerabi žensk, pač ni še meu punce in je roko na srce se tega zavedam da ne rabi..ma kolege podobne njemu ( barabe Smile ) in use kar spada zravn ... pred enim letom ko sm ga spoznala bi dala glavo stran da nikol nebi hotla met čist nič znjim zdej pa takle....nwm ka naj naredim, noben drug mi ne postamne zares ušeč ka šele da bi skom kej mela ker usakiga nonstop in vedno z ttim primerjam in so mi usi drugi dobesedno kr eni, papki, debili... ful se mi zdi da se mi je nek posebn oddnost do njega naredu pr seb....

mate kake nasvete kaj naj? kaj mislte a mam kej šans? karkoli.-.....

hvalaaaa Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.