tušmobil - ne delajo mmsi• evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
tušmobil - ne delajo mmsi
25.9.2013 16:38
živjo!
js mam tušmobil, pa mi ne delajo mmsi. niso mi delal že prej k sm bla na simobilu. une nastavitve mam use prou naštiman ker ma frendica isto pa ji dela. tko da a mi lahko kdo pove kaj narest? aja pa če 3g uporabljam mi odpre sam aplikacije k rabjo internet. če pa hočm prou na internet, kot na brskalnik al neki, mi pa ne dela. usak komentar pohvaljen! • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: tušmobil - ne delajo mmsi
25.9.2013 18:12
fu.kneš po tleh, pa nouga kupiš:)
drugač pa sm mela iste probleme z galaxy.u pa sm šla na tušmobila pa mi je nekot čudežno zrihtu:D _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • Tomek
• Od: 27.6.2012
Re: tušmobil - ne delajo mmsi
26.9.2013 9:53
Ravno po telh ne rabiš metati telefona, nisi pa napisala za kateri telefon gre. Je pa res da je bilo s temi mmsi nekaj težav na Samsungovih telefonih, sedaj pa ne vem, ampak težava zih ni na tušmobilovi strani, ker sam imam htc-ja in mi vse normalno dela. mogoče bi blo dober da greš v eno njihovo poslovalnico pa ti mogoče lahko oni uredijo z nastavitvami ali pa ti na novo naložijo programsko opremo. poskusi.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.