plosim pomagite.

senjorita • Od: 2.9.2013 • Prispevkov: 14
plosim pomagite. 3.9.2013 18:28
js sm dost sramezliva pa to.. in v 1. letniku SŠ sem se naibol druzla z 3 sosolkami. in zj sm sla u 2. letnik, pa smo dobil nove sosolce pa sosolke.. in tko smo se me 4. zacele druzt z tanovo sosolko...in k sm js taka bl tiha, so 2 pa 2 skupi in js sm pol ustala sama. tud sama sedim u razredu...in mi je ful neprijetno, sploh nevem zakaj ): prevec premislujem o tem, kaj si drugi o meni misljo. in ko smo nas useh 5 skupi use pac nekj goworijo, js sm pa skor vescajt tih, ce pa ze kj recem, pa sam kj malega recem.. sj drugace kr dost goworim, sam k je pa nowa sosolka zrawn sm pa kr tih pa nimam nc pametnga za powedat...pa res mi ni usec,ce i kdo rece d sm bl taka tiha.. nwm sam men to ni kul, k bi bla zlo rada bl glasna..kok bi se lohka u razredu bols pocutla takt k sedim sama? pa res bi bla rada bl zgoworna, pa d se nebi sekirala kaj si misljo drugi o men misljo.

pa se en problem mam: k me pac frendice uprasajo , ce mam kasnga fanta pa to, jim recem d nimam.. sam js sm se pa cele pocitnce zj dopisvala s sosolcem, pa tko lohka mu zaupam in use..in ubadwa swa taka bl sramezliva an. sosolca swa, u zivo se sploh ne pogowarjva , sam prek fejsbuka.. neki se zj menwa d bi se dobla nek na samem d bi se mal pogovarjala, pa mogoce bi ga tud objela pa to.. sam res nocm d bi naju kdo zalotu, npr. drugi sosolci, sosolke. res ga mam rada in bi probala z njemu. sam tud strah me je kaj bi drugi rekli, ce bi bl skupi k sva sosolca.

plisss pomagite! Smile
pika97 • Od: 5.4.2013 • Prispevkov: 10
Re: plosim pomagite. 3.9.2013 19:58
hej no svetvala bi ti glede druzga dela pač ce ga maš rada mu to povej nikol neveš kašn odziv dobiš iz nasprotne strani pač probat ni greh lohka se zmenta da se dobita nekje po šoli in pač se družta pol c bo pa kj več pa supr Smile
tut pr men u razredu sta bla sošolka pa sošolc par pa zdej k sta sla narazn sta pač dobra prjatla ...

good luck Smile
senjorita • Od: 2.9.2013 • Prispevkov: 14
Re: plosim pomagite. 3.9.2013 20:50
huaalaa Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: plosim pomagite. 3.9.2013 21:56
ej js pa mislm da ne tko hitr. res. dubivita se, pogovarjita, če bosta res vidla da sta za skp, bodta skp. ne pa kr tko neki probat ker ne bo vedno tko k u zgornem primeru. mel smo 2 para u razredu in je en še skp, en je šou pa narazn in je čist razklal razred. sej ne morm ti rečt kako bo med vama, ampak predlagam da res za zihr vesta kaj hočta no, ampak če se mata pa rada res ful pa itak ne razmišlat Wink

glede samozavesti ti pa res ne znam pomagat? a vs je neparno število? ker drgač očitno še nekdo sedi sam, pa se used k njemu/njej pa se začni mal pogovarjat tko k bi se s tistimi tremi, al pa pač nevem. probi se uklučt u pogovor s tisto novo sošolko, al se pa eni od tistih treh k ji najbol zaupaš pač zaupi, da ti ni prijetno pa to. zihr bojo razumel Smile
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: plosim pomagite. 3.9.2013 22:16
probi se začet družt s kom drugim iz razreda.. drgač pa sej boš tut tanovo sošolko spoznala, pa boš začela govort tut pred njo..

drgač pa nevem zakaj bi sošolci kej rekl, če bi bla vidva skup..sej to je pa ja vajina stvar (:
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: plosim pomagite. 5.9.2013 13:54
ko boš malo pridobila na samozavesti ali pa postala flegma, ti bo dost lažje se vklopit v družbo in pogovarjat z ljudmi Wink kako pa boš to dvoje naredila, pa moraš sama ugotovit, kje bi bila možna sprememba

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.