fantje nočjo plesat!!• fLomaster
• Od: 1.7.2009
fantje nočjo plesat!!
22.9.2009 18:05
hej,
js sm zdj 9. klas in pol na konc leta bomo mel valeto • fLomaster
Re: fantje nočjo plesat!!
22.9.2009 18:27
vrocicaj pravi:da pa na valeti niste plesal je pa sramota...
jao. letos oz. drugo leto bomo meli valeto! pa sj punce bi rade plesale, sam kj ko fantje nocjo!! • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
22.9.2009 19:02
mislm d na valeti ne plesete... faaak
• PinkShue
• Od: 22.12.2008
22.9.2009 19:07
No pr nas so pa fantje usi za..še bol kt punce xD Mislm skos neki o tem..pa kdo bo s kero plesou in ude.Me se zaenkrt še nč ne obremenjujemo s tem čeprou bo treba kaml kej začet vadt.Ponudb je pa kar dost ja .. • maLa123
• Od: 14.3.2009
22.9.2009 20:22
pr nam ni problemaa.
FanTie zagreTi..Punce zagreTe... ni bLema pr nam vam rečem.! • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
22.9.2009 20:29
ja je rees maal heecn d niste mel plesa na valeti.u glaunem pr nas ni lih probleema.k faanti nimaajo kej za govort.xDsj so za sam so tut izjeeme.drgaać pa ućiu nas bo en iz plesne šoole.kuk se mi zdi ma to šola prek.• dari
• Od: 8.3.2009
22.9.2009 20:58
folk kej ste tolk zgroženi "faaakk niste plesali na valeti" pač enim ne paše plesat... sej tudi mi na začetki nismo tli plesat na valeti sam pole po konci valete smo bli prou usi veseli de smo pelsali, kr je res zakon če plešeš kšn zakon ples.. • fLomaster
22.9.2009 21:49
cijooo • dari
• Od: 8.3.2009
22.9.2009 21:53
reči jim de nej usaj probajo in nej poslušajo starejše k so use to že dali skuzi... • fLomaster
22.9.2009 21:59
pa to smo že use probale.pa na naši šoli zdj niso plesal že kšne tri leta in večinoma se družmo sam s temi ja. • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
22.9.2009 22:22
to zdj tak mislš...
pol bojo pa hotli...izkušnje;) • vuvu
• Od: 2.7.2009
22.9.2009 23:15
fak..pr nam se bo zdj začel..počas xD..
sam je fantou premalo.. pol pa sam še s nižjih razredov lahko koga vprašamo.. sam kaj če pa nočjo tamali.. -.-'' pa pol še eni s 9 nočejo..pol pa tok punce brez fantov ostanemo.. s drugih šol pa ne smemo nobenga vprašat.. to bo KRIZA! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
23.9.2009 13:45
Ja mi smo tui plesaali.. Prvič sem zajle to slišala da vi nea plešete.. Ne res, jas sem misla da pač na valeti vsi plešejo.. heh. (: Drugače pa ja, pri nas smo vsi plesali.. Edino ene pač tiste "pridne" niso hotle pa nevem kaj, samo pol so itak mogle ne. (: Dedi še rajši plešejo ko babe se mi zdi =P Pa pač vsi 9 se te zaj zmenite da bote al kaj.. Sicer je pa meni to čudno da je ravnatl/jica sploh dopusto/la da niso rabli oni drugi plesat.. Pri nas je blo pa glih obratno kot pri vuvu, ker je doooosti več dedov ko pa bab. (: Pa smo pač po trije bli skupaj, s tem da so tisti drugi bli v krogu, pol so se pa dedi menjali.. Pač ni blo izjem, ker tega pač na naši sql ni smelo bit (: Pa saj po eni strani se mi zdi tak še najbolj prav, ker valeta je pa le valeta (: Dede pa pač prisilite al kaj če nočejo.. al pa ravnatlu/ci povejte, da bi ve rade plesale, pa naj pač on uvede to da morjo vsii.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • 005
• Od: 17.5.2009
23.9.2009 19:33
Ka vi deŁaTe na VaŁetii če ne pŁešeeTeee.???
Samo JesTe.?? ...dddddd... • fLomaster
23.9.2009 19:40
005 pravi:Ka vi deŁaTe na VaŁetii če ne pŁešeeTeee.???
Samo JesTe.?? ...dddddd... okj, lejte zdj usi • Screaam
• Od: 14.3.2009
23.9.2009 20:30
XSpeLc pravi:
005 pravi:
Ka vi deŁaTe na VaŁetii če ne pŁešeeTeee.???
Samo JesTe.?? ...dddddd... okj, lejte zdj usi ma prvo je to res plesni deuu ... potem pa pač neka prireditev predaja ključa pač naslednji generaciji naj učitl / učitlca pa tko.. fun program.. pol pa tk ponavad se kak diskaač reezervira pa grete žurat (: usaj tko blo pr nas • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
23.9.2009 20:33
Jaa no.. Mi smo pač prvo meli predstavitev razredov, pač vsak razred je nekaj pripravo ne, pol smo pa pač plesali, pol še pa s starši..Pa smo pol do kakih 10 tam jedlii pa to..Pol smo pa mi šli veen na žuurko, starši pa pač so se skup vsedli malo pa se menli.. pol smo pa meli zmenenjo da so ob pol3 vsi prišli po nass..
(pač jas predlagam, da če mate vi tui tak da grete pač ven sami da se zmenite točno uro kdaj bote vsi šli domov, pač da nea pol eni grejo bol hitro pa to.. Pa pač da staršem to tak povete ker drugače lahko da koga neojo pustlii ne. (: ) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
24.9.2009 10:44
sma faak d na valeti ne plešete... sramotnu
• Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
24.9.2009 15:12
prvo se predstaujo razreedi.usaaak neki za seebe nardi.pool pleešejo.pol je predaja kluća pa nekteeri pać pojeejo.pa priznanja se podelijo p govori pa take fore.eem.pol usi skup pojejo pać pesm.[k se pać usak razred odloć za eno pesm pol pa glasujejo.pol pa će hoćjo še besedilo spremenijo d je tko bol primerno za valeto].na koonc pa plešejo s staarši.pool greeejo še u razreede.pa tam podelijo še neki.pol majo većerjo.pol lahk pride kak dj na šolo p plešejo do kakih polnoći.za napreej se pa zmeenjo tko usak razred zase pa se fešta nadaljuje u kaki goorci.• fLomaster
24.9.2009 16:28
LedeniCaj pravi:sma faak d na valeti ne plešete... sramotnu
zaleti se nekam • fLomaster
24.9.2009 20:04
vrocicaj pravi:
XSpeLc pravi:
LedeniCaj pravi:
sma faak d na valeti ne plešete... sramotnu
zaleti se nekam ubistvu ma on prov in ne ti(za spremembo) ni spremembe :p sploh še nismo meli valete.in bomo plesali!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.