vprašanje (moda&stil)- mi lahk kdo svetuje?• sugarhills
• Od: 23.8.2009
vprašanje (moda&stil)- mi lahk kdo svetuje?
10.10.2009 16:33
zanima me samo če bi čudno zgledlo če bi nosila ''over the knee socks''
( [link] ) ker nimam suhih, manekenskih nog ampak bolj športne, malo nabite noge, širša kolena --> (nekaj v tem stilu: [link] , [link] ) ker sama res nevem če bi nosla al ne ker mam ful probleme z samozavestjo pa to :S pa bi vas prosla kaj vi menite? • pika_poka
• Od: 26.9.2009
Re: vprašanje (moda&stil)- mi lahk kdo svetuje?
10.10.2009 19:41
prou fajn bi zgledala • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.10.2009 20:10
Če maš take noge kot emma, te ti bi ful pasalo ja Nimaš se nič za bat Edino če maš tiste špehaste, pol raje ne.. (: Drugače je pa meni to ful kul ja.. pa kake kratke hlače, al pa kiklca tak kot na prvi slikici.. pa višje all starke.. med najlepšimi oblačili za mene (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • sugarhills
10.10.2009 22:37
oo okej hvala vam res • 005
• Od: 17.5.2009
10.10.2009 23:08
To Je fuull SweeeT.<33
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
11.10.2009 10:21
zTo jas že fuuuuuuul časa iščem pa ne najdem nikjer.. tak da mi ve gdo povejat ki si naj kupim? • sugarhills
11.10.2009 11:00
v H&M-u majo samo ful hitro grejo ker so znižani zaj. Drugač pa Calzedonia • PorceLan
miaTHEshoe pravi:zTo jas že fuuuuuuul časa iščem pa ne najdem nikjer.. tak da mi ve gdo povejat ki si naj kupim?
v new yorkerju so lani meli.. pa jas sem si v pull&bear kupla ene take s črtami.. pa v h&m sem vidla enobarvne.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
miaTHEshoe pravi:zTo jas že fuuuuuuul časa iščem pa ne najdem nikjer.. tak da mi ve gdo povejat ki si naj kupim?
v new yorkerju so lani meli.. pa jas sem si v pull&bear kupla ene take s črtami.. pa v h&m sem vidla enobarvne.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
11.10.2009 20:00
ja, če maš malj bolj ''debele'' noge, se da tko popravt, da nardiš očesno prevaro al kak se temu reče...
da si kupiš take, ko majo navpične črte... če maš pa bolj suhcene noge, pa vodoravne črte... itq da ne mislm takih, da bi izpala ko pika nogovička, ampq pač normalno, da ne moreš kupit takih, ko te grdo nardijo. logika. • miaTHEshoe
12.10.2009 18:46
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
zTo jas že fuuuuuuul časa iščem pa ne najdem nikjer.. tak da mi ve gdo povejat ki si naj kupim?
v new yorkerju so lani meli.. pa jas sem si v pull&bear kupla ene take s črtami.. pa v h&m sem vidla enobarvne.. (: Lani xD jas budalo pa morem zamudit valda xD • miaTHEshoe
12.10.2009 18:48
sugarhills pravi:v H&M-u majo samo ful hitro grejo ker so znižani zaj. Drugač pa Calzedonia
teenxi • PorceLan
12.10.2009 19:52
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
zTo jas že fuuuuuuul časa iščem pa ne najdem nikjer.. tak da mi ve gdo povejat ki si naj kupim?
v new yorkerju so lani meli.. pa jas sem si v pull&bear kupla ene take s črtami.. pa v h&m sem vidla enobarvne.. (: Lani xD jas budalo pa morem zamudit valda xD ja se mogoče majo letos tui ne, lani so ziher meli, zaj pa nisn bla pozorna.. pomoje morjo met (: ti budalo ja _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.