Fantje, vaše mnenje tui rabim! Ne vem kaj se dogaja!

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Fantje, vaše mnenje tui rabim! Ne vem kaj se dogaja! 13.9.2013 16:43
Torej... Začela se je srednja in jaz sem zdaj 1. letnik. V mojem klasu je fant, ki mi je puuuuuuuuune všeč. Zelo dosti se družima, objemama se, blablabla...
Vem, da me ima za zelo dobro frendico, ker se mu zdim vredna zaupanja. In ja, šmekam ga.
Samo problem je, da je on v eno punco iz najinega klasa, s katero sta zasrala ampak ona noče met nič z njim... On ma mene za frendico jaz pa nisem 100% kaj čutim do njega. Tak da sem dejansko v love triangle -.-'
Vsi naju vpr. če sma/boma skup in on vedno reče ne :/ Ne wm kaj naj naredim! Plisss svetujete mi Confused !! >.< Naj ga še naprej šmekam pa ga probam dobit ali naj odneham pa sem mu pač samo frendica?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.