zamujanje menstruacije NUJNO

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
zamujanje menstruacije NUJNO 21.8.2013 21:13
hajjjj, ful mam probleme z menzo !!! nimam je že prbližn eno leto od lanskih poletnih počitnc, nikol me jajčniki ne bolijo, noseča stoprocentno nism ker sem še devica, ne jemljem kontracepcijskih al pa karkoli da bi lahk na to vplival, niti drog ali alkohola...tud nism pod takim stresom da bi blo to lahk zarad stresa al pa depresije, prehranjujem se čist normaln, ne hujšam....prej sem jo pa že mela 3 leta zlo neredno.... a je že mela kira take izkušnje? a je kej ful narobe? šla bi ginekologu sam se zlo bojim kaj bi blo tam pa kak pregled poteka pa use... a mi lahk kera kej o tem pove... hvalaaa
berni751 • Od: 1.6.2013 • Prispevkov: 19
Re: zamujanje menstruacije NUJNO 21.8.2013 21:16
hej...ne s tabo ni nč narobe Very Happy...tut js mam take probleme učasih mam redno učasih jo pa tut pou leta nimam...gre sam za hormonsko neravnovesje Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: zamujanje menstruacije NUJNO 21.8.2013 21:18
Moja kolegica je po prvi menstri ni mela še par mescev, in tud men se ful ni uredila, kr neki je na pamet lilo vn -.-

Sam men je vseen mal čudn tole celo leto..... lahka sam pokličeš pa vprašaš, pa ti bo pol sam povedu, če se pridš pogledat al ne Wink

ginekologa pa se res ne bat Wink presenečena bi bla, kok večina razume, da se mlada dekleta bojijo in so zato velik bl previdni in ti razlagajo sproti, sploh če si prvič Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.