telefonski klic

Teika • Od: 2.6.2013 • Prispevkov: 83
telefonski klic 29.8.2013 21:39
Hej.. Zanima me ali je vas tudi kdaj strah poklicat kakšno uradno osebo ali pa kogarkoli, ki ni v vaših družinski/ prijateljskih vezeh.. Hvala za odgovore Smile
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: telefonski klic 29.8.2013 21:45
ja..haha mene osebno je učasih ful..pa sploh nevem zakaj.. ko kličem "operaterje" za telefon/intrnet,ko jih kej uprašam..al pa ko kličem v trgovino,knjižnico..al pa ko me razredničarka kliče to je tak čudn občutek :/ , al pa šefico.. Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: telefonski klic 29.8.2013 22:09
Hm.... zakaj bi to blo kej čudnega, nism čis prepričana če razumem?
zakaj bi blo tok čudno in grozno poklicat pač nekoga s akterim si bolj na uradnem odnosu? mislim... saj kličeš z nekim razlogom, ane? Oni sam morjo opravit svoje delo Very Happy kaj pa vem....men to ni nikdar blo kej groznega Smile
Re: telefonski klic 29.8.2013 22:35
Smile sem vesela da nisem edina hh.. mene je strah nevem. raje se dobim v živo kot pa da moram poklicat kam.. grozno pa nevem od česa :/

nimamidej pravi:
ja..haha mene osebno je učasih ful..pa sploh nevem zakaj.. ko kličem "operaterje" za telefon/intrnet,ko jih kej uprašam..al pa ko kličem v trgovino,knjižnico..al pa ko me razredničarka kliče to je tak čudn občutek :/ , al pa šefico.. Smile
Re: telefonski klic 29.8.2013 22:37
hehe ja ampak eni to zmorete drugi malce manj.. nevem jaz mam vedno čuden občutek. prav strah me je in začnem se potiti. moram kmalu poklicat eno osebo ker mi na sms ni odgovorila in že dolgo odlašam :/

SmileOnMyFace pravi:
Hm.... zakaj bi to blo kej čudnega, nism čis prepričana če razumem?
zakaj bi blo tok čudno in grozno poklicat pač nekoga s akterim si bolj na uradnem odnosu? mislim... saj kličeš z nekim razlogom, ane? Oni sam morjo opravit svoje delo Very Happy kaj pa vem....men to ni nikdar blo kej groznega Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: telefonski klic 30.8.2013 17:02
men je po resnici povedano dost težje poklicat prijatelja/ico, kot pa neko uradno osebo
Re: telefonski klic 30.8.2013 20:08
aja? zakaj pa če lahko vprašam?

Rocafella pravi:
men je po resnici povedano dost težje poklicat prijatelja/ico, kot pa neko uradno osebo
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: telefonski klic 30.8.2013 21:21
^^ne vem v bistvu Surprised
mogoče ker vem da bom prijatelja redno srečevala in se družla z njim pa bi mi blo nerodno, če bi nastala kaka nerodna tišina al pa kaj. okej, to ne velja za tiste res dobre prijatelje, ker tam je itak vseeno Very Happy
neka uradna oseba pa te itak ne pozna Very Happy
Re: telefonski klic 30.8.2013 21:57
jap Very Happy imaš prav

Rocafella pravi:
^^ne vem v bistvu Surprised
mogoče ker vem da bom prijatelja redno srečevala in se družla z njim pa bi mi blo nerodno, če bi nastala kaka nerodna tišina al pa kaj. okej, to ne velja za tiste res dobre prijatelje, ker tam je itak vseeno Very Happy
neka uradna oseba pa te itak ne pozna Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.