nevem kok nej dam naslou

mate podobne težave/misli?
ja
66%
 66%  [ 2 ]
ne
33%
 33%  [ 1 ]
učasih
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 3

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
nevem kok nej dam naslou 27.8.2013 19:34
hej.. že velikrat sm hotla dat kakšno sliko na fb..(pač da sm jst gor)..
..že tko zelo dougo časa traja,da se odločim,da bom kiro sploh dala gor..ker me vedno neki mot..pa me je strah (kar je res) da zihr/zagotovo najmanj eni osebi nebo ušeč.. če mam npr kiklco oblečeno (samo na sliki,ker u resničnem življenju skor nikol)..če je pre kratka,si mislim..zihr bo kir reku,de zgledam ko k.u.r.b.a al pa kej..če je predouga,si bojo mislal,de sm nevem kaka devica" al pa ona ta čudna/staromodna..krkoli hočete.. strah me je,de se bo nevem,na neki sliki preveč nos poudaru,..de bo neki narobe,zgledal čudn.. in že pol k sem enkrat mal bolše vole in bol samozavestna..se odločm..in si rečem,da jo bom dala tedi pa tedi gor..ko pa pride do tisga datuma/ure..pa si neupam..in je nakonc tut ne dam.. :/

teško sprejmem kakšno pohvalo na moj izgled,obleko,frizuro,karkol..pa še pol,ko mi jo kir da..najdem nek stavek,de rečem,eh sej to je staro,,al pa eh,to nisem sama naredla (čeprau sem).. pa ko se doma pogledam u ogledalo,sem si zdej trenutno u neki oblekci ful ušeč..pa si neupam dat gor slike.. nevem po eni strani me je strah,ja prou uno ful STRAH,de nebom dobila nobenga lajka..in pol mam občutek,kot da nisem nč vredna,de me noben ne mara..
s toto oblekco sm zdej naredla ful slik..pa mi na usaki neki nepaše..oz. me je bol STRAH,KA BOJO DRUGI REKL/SI MISLAL..tak de se glede tega zdim,že prau sama seb bedna! :/
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: nevem kok nej dam naslou 27.8.2013 20:29
Dve stvari:

1. Mi dostikrat preveč razmišlamo in si mislimo kaj si naj bi drugi mislili o nas in vse prenapihnemo.

2. Nikoga ne briga kak ti zgledaš (to se grobo sliši ampak je povezano na prvo stvar - taka si ko ti in bodi to kar si in se ne spreminjaj tak da boš drugim rečmo ugajala ker se drugim preprosto **** kako ti zgledaš ker če tak gledaš se njihovo življenje nič ne spremeni če ti zgledaš tak ali tak. Torej oblači se tako kako tebi paše in v čem se najboljše počutiš. In naj se ti **** za to kar drugi mislijo. Tvoje življenje je in ne se obremenjevat kaj si drugi mislijo.

Zdaj te zapustim s temi besedami:
Citat:
It's vital to remember who you really are. It's very important. It isn't a good idea to rely on other people or things to do it for you, you see. They always get it wrong.

P.S.: pardon če grobo zveni ampak sam sem tudi šel skozi to kaj si drugi mislijo o meni in na koncu ugotoviš to kar sem ti gori napisal in prideš iz tega ven...
Re: nevem kok nej dam naslou 27.8.2013 20:44
Strinjam se s Pačupo, zakaj se tok sekiraš zarad teh lajkov in kdo bo kej mislu o teb??
Veš kdaj človek izpade najlepše na sliki? Takrat ko se lahko opazi, da si je sam všeč na tej fotki Wink

Saj je res, marsikoga lahko skrbi kaj takega okoli oblačil (sploh dekleta okoli minic). In ja...strašna resnica je, da obstaja folk, ki te utegne obsoditi z devico ali predrznico s prekratkim krilom. Ampak pomisli na te ljudi, da je to folk, ki živi na teh sodbah od ljudi in so sami že tko al tko obupani, da si pač ne morejo pomagati. Sad people with sad lives, they have created Wink
Če se teb zdi, da si spodobna in luštna v tem oblačilu, ajde punca...objavi in če maš dobre prijatelje in družino, sm prepričana, da bodo navdušeni, za vse ostale ljubosumne frčafele naj te pa čis briga. Da te sodijo in opravljajo je lahka sam pohvala. Majo čas, da se ukvarjajo s tabo, po vseh možnostih je marsikdo izmed njih ljubosumen nate, na tvoje krilo in tvoj zgled Smile
posveti se rajši tistim, ki te majo radi zarad tebe kot takšne osebe in ne tistim, ki prezirajo vse okoli njih, samo zaradi njim znanim razlogom Very Happy

So...do it Very Happy post it Very Happy Thumb up for you Wink
Re: nevem kok nej dam naslou 27.8.2013 21:55
obema hvala,hvala,hvala in še enkrat hvala! zdej usaj vem,kako naj čim bol razmišlam..in pol ko eni take poste pišete,si jih jst kr učasih skupiram..da si jih lahka še pol večkrat preberem,ko sem na tleh,in ko ni neta blizu.. Wink HVALA! Smile
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: nevem kok nej dam naslou 28.8.2013 18:49
hahah, no vidš, zato smo pa tukaj Smile) you're welcome Wink
JustSmile123 • Od: 3.7.2013 • Prispevkov: 21
Re: nevem kok nej dam naslou 29.8.2013 9:04
Ubitvu sem bila cist ista kukr ti pred ene tremi leti , skos sm se sekirala uno:
OMG OMG OMG kaj si bojo mislel lej kaksne ceule mam jooj kaka sm!!!!!
Pol sm pa spoznala da smo use punce skor iste iz mojega razreda use smo mele torbice, use smo mele iste vrste ceuleu in men se je dobesedno zacel ****, za use, rekla sem si, ce si drugacen te bojo tut fantje prej upazel ane ne pa da si ista jst mam tut drugje cist prizadete slike haah tko škilim, čudne face, smešne slike uglaunem in men je usejen kaj si drugi misljo, lej jst sm mau drugacna to je moj motto:
"You were born to be true, not perfect"
Res men je cist usejn kaj si drugi misljo nism jim usec prou usec sm jim še bolš aves brezveze je da se obremenjujes z drugimi to je stran vrzen cajt ker to si ti in use kar je nepopolno na tep te naredi posebno in to si zapomn, jst sm use moje nepravilnosti (kar jih je velik) ampak sm jih sprejela lej taksna sem in taka bom in nebom se spreminjala zrd drugih **** palcev res me boli kurac kaj si misljo u men jstsm sprejela moje nepravilnosti k me nrdijo drugacno\posebno in taka sm vesela in boljpozitivna :DDD
Re: nevem kok nej dam naslou 29.8.2013 16:34
hvala!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.