MINI BOB PAKET

kataja • Od: 12.10.2012 • Prispevkov: 146
MINI BOB PAKET 11.8.2013 18:33
ŽIVJO! ZANIMA ME, ČE MA KDO MINI BOB PAKET IN ČE JE FAJN... kje se ga da kupt, sm probala že u hoferju lidlu pa niti prodajalke ne vedo keri je keri (od paketov mislm, k ga enbalaži pa tut nč ne piše) minija kupujem že skor 2 mesca pa nč.. hvala za informacije Smile
taylor13 • Od: 21.7.2013 • Prispevkov: 13
Re: MINI BOB PAKET 11.8.2013 22:51
Jaz sem ga mela, je ok paket, najbolj enostavno je da ga naročiš prek neta, maš tam vse razloženo.

Tukaj maš link do strani:
[povezava]
BlueButterfly • Od: 16.8.2013 • Prispevkov: 16
Re: MINI BOB PAKET 16.8.2013 1:12
Moj sošolc ma big bob (se mi zdi, da je taveči, no Very Happy), pa mu je ok... Jst sicer ne zaupam čist X firmam, but ok, on ma dobre izkušnje Very Happy
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: MINI BOB PAKET 17.8.2013 23:43
Metuljcica,moram te popravit. To ni "X firma",bob je od Simobila (a je zate to X firma?),prav tako pa uporablja Simobilovo omrežje. Če si ti za neko podjetje slišala prvič še ne pomeni, da so "kr eni X tam". Cenovni so najbolj ugodni,storitev je na nivoju. Pa prosim oprosti moji nastrojenosti oz. direktnosti Smile
Re: MINI BOB PAKET 27.8.2013 13:32
heej..! mam še en bob problem in sicer: kodo k ti jo dostavi pooblaščena oseba sm že dobila, zdej pa ne najdem na spletni strani, kje se lahk aktivira naročniško razmerje... ress kr ne najdem.. tam piše, da se aktivacija naredi po spletu alpa pokličeš na bob, sam sm tudi že klicala pa nič nedojamem krneki.. in js bi aktivacijo rada preko spleta nardila.. dj če ma kdo čs, plis help k iščem, kje bi se dalo aktivirat pa ne najdem.. plis.. hvala Smile
Bellatrix • Od: 13.9.2012 • Prispevkov: 99
Re: MINI BOB PAKET 27.8.2013 14:48
[povezava]
Re: MINI BOB PAKET 28.8.2013 15:12
ooo hvala res! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.