tisti k mate pluge! :)• qwertzuiop
• Od: 4.7.2013
tisti k mate pluge! :)
14.7.2013 19:37
well hello there no pač tisti k mate pluge a ne.. na kolk časa ste širl? mislm tko iz 2mm na 3mm, iz 4mm na 5mm, itd itd. kolk časa ste počakal predn ste razširl za dodatn mm? lp • buda71
• Od: 23.12.2011
Re: tisti k mate pluge! :)
15.7.2013 13:12
Najboljše je da širiš počasi.Zato da ne poškoduješ ušesa.Sam bi ti priporočal da počakaš minimalno en mesec.
• xxyzz
• Od: 24.3.2013
19.7.2013 14:27
no ja..moje izkusnje so malo drugacne haha. v enem mescu sm sla do 8mm, ampak sm mela ze prej razsirjeno. nevem, jz si ponavad sirm k me ne boli vec uho pa k normalno, brez bolecin dajem not pa vn plug pa tko, pol pocakam se ksn tedn in si dam novga notr. sicer jz jih mam ogromno doma, sam najbolsi so mi spiralni expanderji, k semizdi da najmn bolijo
• buda71
19.7.2013 16:48
Če želiš imeti razširjena nad 2cm ti priporočam to tehniko.Sam sem na velikosti 3cm in že širim 2 leti.Za zdrava ušesa je treba delati počasi in pazljivo.
Lp. • qwertzuiop
19.7.2013 18:48
xxyzz pravi:no ja..moje izkusnje so malo drugacne haha. v enem mescu sm sla do 8mm, ampak sm mela ze prej razsirjeno. nevem, jz si ponavad sirm k me ne boli vec uho pa k normalno, brez bolecin dajem not pa vn plug pa tko, pol pocakam se ksn tedn in si dam novga notr. sicer jz jih mam ogromno doma, sam najbolsi so mi spiralni expanderji, k semizdi da najmn bolijo
no js sm pa prejšn tedn (v ponedeljek) začela z 2mm, zdej ta ponedeljek sm dala pa kr 3mm notr. vrjetn bom zej vsak teden en mm več.. mene je kake 2-3 dni k sm dala 2mm notr, pa tut gnojil se je ta čas, pol je pa nehal. in ko sm dala 3 mm notr sm bla ful presenečena kr sploh ni nč bolel pa tut gnojil se ni hah, no mogoče sm mela sam tak čudn občutek v ušesu kake tri minute.. a zej si ostala na 8mm al boš še naprej širla? js grem namreč do 8mm ;p še tole: kje si jih pa naročevala? • xxyzz
• Od: 24.3.2013
19.7.2013 23:44
qwertzuiop pravi:
xxyzz pravi:
no ja..moje izkusnje so malo drugacne haha. v enem mescu sm sla do 8mm, ampak sm mela ze prej razsirjeno. nevem, jz si ponavad sirm k me ne boli vec uho pa k normalno, brez bolecin dajem not pa vn plug pa tko, pol pocakam se ksn tedn in si dam novga notr. sicer jz jih mam ogromno doma, sam najbolsi so mi spiralni expanderji, k semizdi da najmn bolijo
no js sm pa prejšn tedn (v ponedeljek) začela z 2mm, zdej ta ponedeljek sm dala pa kr 3mm notr. vrjetn bom zej vsak teden en mm več.. mene je kake 2-3 dni k sm dala 2mm notr, pa tut gnojil se je ta čas, pol je pa nehal. in ko sm dala 3 mm notr sm bla ful presenečena kr sploh ni nč bolel pa tut gnojil se ni hah, no mogoče sm mela sam tak čudn občutek v ušesu kake tri minute.. a zej si ostala na 8mm al boš še naprej širla? js grem namreč do 8mm ;p še tole: kje si jih pa naročevala? sej ponavad najbl boli na zacetku, pol od 5mm naprej je ze navadn, tko da ne skrb. sam seb zaupej, ce te nebo bolel, loh navadn naprej sirs, cene pa rajs pocak se mau ane:) pa glej da redno pucas plug, pa ga razkuzujes! • qwertzuiop
22.7.2013 16:12
xxyzz pravi:
qwertzuiop pravi:
xxyzz pravi:
no js sm pa prejšn tedn (v ponedeljek) začela z 2mm, zdej ta ponedeljek sm dala pa kr 3mm notr. vrjetn bom zej vsak teden en mm več.. mene je kake 2-3 dni k sm dala 2mm notr, pa tut gnojil se je ta čas, pol je pa nehal. in ko sm dala 3 mm notr sm bla ful presenečena kr sploh ni nč bolel pa tut gnojil se ni hah, no mogoče sm mela sam tak čudn občutek v ušesu kake tri minute.. a zej si ostala na 8mm al boš še naprej širla? js grem namreč do 8mm ;p še tole: kje si jih pa naročevala? sej ponavad najbl boli na zacetku, pol od 5mm naprej je ze navadn, tko da ne skrb. sam seb zaupej, ce te nebo bolel, loh navadn naprej sirs, cene pa rajs pocak se mau ane:) pa glej da redno pucas plug, pa ga razkuzujes! gosh, sm ugotovila da spirale res najman bolijo haha kako je to možn xD • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
22.7.2013 19:54
To je tok grozno. Zakaj to delate ?
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
22.7.2013 23:22
js mam pa sam en plug.. star je tam okol 5let, širina je pa že kr takoj bla 1meter, da nism pol nč več ga širu...
• BlueButterfly
• Od: 16.8.2013
16.8.2013 0:52
Okej, očitno sem mal čudna... Ampak kaj je to plug na ušesih? Luknja, al kaj? Jst poznam sam unga za njivo orat xD...
• qwertzuiop
16.8.2013 10:12
BlueButterfly pravi:Okej, očitno sem mal čudna... Ampak kaj je to plug na ušesih? Luknja, al kaj? Jst poznam sam unga za njivo orat xD...
haha, ja, lukna je. pač tista lukna k maš za navaden uhan, ampak si jo pol širš. tle maš sliko: [link] upam da razumeš • BlueButterfly
16.8.2013 10:18
Hvala, se mi je zdel, da je to to • qwertzuiop
16.8.2013 10:50
BlueButterfly pravi:Hvala, se mi je zdel, da je to to
ubistvu ti ne vstavjo drugi, ampak si sam. no, vstavlaš si čezdali širši plug oz. expander - [link] expanderja sta palčka in spirala se pravi, v tisto navadno lukno vstavlaš notr pol milimetra al pa en milimeter večji expander. najbolš je da na vsak mesec vstaviš večjega, ampak jst sm to mal hitrej boli ubistvu ne, razn na začetku čiiist mal ko si maš notr 2mm al pa 1.6mm. tko ene 2-3 minute maš občutek toplote po ušesu • BlueButterfly
16.8.2013 14:01
Citat:ubistvu ti ne vstavjo drugi, ampak si sam. no, vstavlaš si čezdali širši plug oz. expander - [link] expanderja sta palčka in spirala se pravi, v tisto navadno lukno vstavlaš notr pol milimetra al pa en milimeter večji expander. najbolš je da na vsak mesec vstaviš večjega, ampak jst sm to mal hitrej boli ubistvu ne, razn na začetku čiiist mal ko si maš notr 2mm al pa 1.6mm. tko ene 2-3 minute maš občutek toplote po ušesu Zanimivo, sem neki novga zvedla, hvala!! • Katia99
• Od: 19.4.2012
27.8.2013 20:32
helou 1. kak velko spiralo morm met da si pol lah dam plug 4mm not? (ker pač plug je 4mm aampak ma robove po 6mm in po mi ni jasn kak lah to not daš...) 2. a nej šitim en mm po en al lah več? 3. a se ti pol kaj luknca skrči če ka ne nosš? to je to • barbehh
• Od: 23.10.2012
27.8.2013 21:42
qwertzuiop pravi:well hello there
no pač tisti k mate pluge a ne.. na kolk časa ste širl? mislm tko iz 2mm na 3mm, iz 4mm na 5mm, itd itd. kolk časa ste počakal predn ste razširl za dodatn mm? lp pač zalea sm z 2.5...šla sm pod vročo vodo da se tkivo razmehča..in pol gre mn boleče narazn...širila sm na 4-2 dni..čezdalje večji plug sm mela...mn je bolel hitrej se širi...trenutno mam 14mm˘˘ in mam željo prideti do 20 • buda71
27.8.2013 23:42
Za vse ki želite imeti lepa ušesa priporočam da si preberete te nasvete:
[link] • qwertzuiop
28.8.2013 8:46
barbehh pravi:
qwertzuiop pravi:
well hello there
no pač tisti k mate pluge a ne.. na kolk časa ste širl? mislm tko iz 2mm na 3mm, iz 4mm na 5mm, itd itd. kolk časa ste počakal predn ste razširl za dodatn mm? lp pač zalea sm z 2.5...šla sm pod vročo vodo da se tkivo razmehča..in pol gre mn boleče narazn...širila sm na 4-2 dni..čezdalje večji plug sm mela...mn je bolel hitrej se širi...trenutno mam 14mm˘˘ in mam željo prideti do 20 aaa ka si nora, js sm to na vsaj en teden • qwertzuiop
28.8.2013 9:00
Katia99 pravi:helou
1. kak velko spiralo morm met da si pol lah dam plug 4mm not? (ker pač plug je 4mm aampak ma robove po 6mm in po mi ni jasn kak lah to not daš...) 2. a nej šitim en mm po en al lah več? 3. a se ti pol kaj luknca skrči če ka ne nosš? to je to 1. to tut men ni blo jasn ko sm naročila plug za 6mm, pa je mev na robovih za najmanj 8mm haha, to je biv prbližn takle: [link] , zej sm pa naročila takšnga: [link] k se mu na konci tale ''krog'' odšraufa, tist krog notr je pa širok tok kokr naročiš (vsaj tko sm razumela k je tam pisal), zej pa lohk sam upam da je to res kr mi ga bojo jutr poslal 2. ja ubistvu od 6mm naprej lohk na 2mm, kr kjerkol sm gledala te pluge jih prodajajo od 6mm naprej sam po 2mm več, se pravi: 6, 8, 10, 12, 14, pa tko naprej 3. [link] preber tam kjer piše za PLUG to je to ;D upam da je vsaj mal v pomoč • Katia99
28.8.2013 12:21
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
helou
1. kak velko spiralo morm met da si pol lah dam plug 4mm not? (ker pač plug je 4mm aampak ma robove po 6mm in po mi ni jasn kak lah to not daš...) 2. a nej šitim en mm po en al lah več? 3. a se ti pol kaj luknca skrči če ka ne nosš? to je to 1. to tut men ni blo jasn ko sm naročila plug za 6mm, pa je mev na robovih za najmanj 8mm haha, to je biv prbližn takle: [link] , zej sm pa naročila takšnga: [link] k se mu na konci tale ''krog'' odšraufa, tist krog notr je pa širok tok kokr naročiš (vsaj tko sm razumela k je tam pisal), zej pa lohk sam upam da je to res kr mi ga bojo jutr poslal 2. ja ubistvu od 6mm naprej lohk na 2mm, kr kjerkol sm gledala te pluge jih prodajajo od 6mm naprej sam po 2mm več, se pravi: 6, 8, 10, 12, 14, pa tko naprej 3. [link] preber tam kjer piše za PLUG to je to ;D upam da je vsaj mal v pomoč hvaaala ti! aha sam še to me zanima, a si si pol dala tistega 6mm not al ne? Ker nevem zdej al najctistega k se odsraufa narocim al pa naj pac razsirim na 6mm da mi bo pol sou tist za 4 not... • qwertzuiop
28.8.2013 12:41
Katia99 pravi:
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
helou
1. kak velko spiralo morm met da si pol lah dam plug 4mm not? (ker pač plug je 4mm aampak ma robove po 6mm in po mi ni jasn kak lah to not daš...) 2. a nej šitim en mm po en al lah več? 3. a se ti pol kaj luknca skrči če ka ne nosš? to je to 1. to tut men ni blo jasn ko sm naročila plug za 6mm, pa je mev na robovih za najmanj 8mm haha, to je biv prbližn takle: [link] , zej sm pa naročila takšnga: [link] k se mu na konci tale ''krog'' odšraufa, tist krog notr je pa širok tok kokr naročiš (vsaj tko sm razumela k je tam pisal), zej pa lohk sam upam da je to res kr mi ga bojo jutr poslal 2. ja ubistvu od 6mm naprej lohk na 2mm, kr kjerkol sm gledala te pluge jih prodajajo od 6mm naprej sam po 2mm več, se pravi: 6, 8, 10, 12, 14, pa tko naprej 3. [link] preber tam kjer piše za PLUG to je to ;D upam da je vsaj mal v pomoč hvaaala ti! aha sam še to me zanima, a si si pol dala tistega 6mm not al ne? Ker nevem zdej al najctistega k se odsraufa narocim al pa naj pac razsirim na 6mm da mi bo pol sou tist za 4 not... nisem, kr enostavno ni šou notr haha, al pa če js ga neznam uporablat XD tko da sm si zej nove expanderje naročila + tist nov plug ka pa vem, če ti zej negre notr pol bi blo fajn še mal razširt da bo šou • qwertzuiop
29.8.2013 12:17
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
helou
1. kak velko spiralo morm met da si pol lah dam plug 4mm not? (ker pač plug je 4mm aampak ma robove po 6mm in po mi ni jasn kak lah to not daš...) 2. a nej šitim en mm po en al lah več? 3. a se ti pol kaj luknca skrči če ka ne nosš? to je to 1. to tut men ni blo jasn ko sm naročila plug za 6mm, pa je mev na robovih za najmanj 8mm haha, to je biv prbližn takle: [link] , zej sm pa naročila takšnga: [link] k se mu na konci tale ''krog'' odšraufa, tist krog notr je pa širok tok kokr naročiš (vsaj tko sm razumela k je tam pisal), zej pa lohk sam upam da je to res kr mi ga bojo jutr poslal 2. ja ubistvu od 6mm naprej lohk na 2mm, kr kjerkol sm gledala te pluge jih prodajajo od 6mm naprej sam po 2mm več, se pravi: 6, 8, 10, 12, 14, pa tko naprej 3. [link] preber tam kjer piše za PLUG to je to ;D upam da je vsaj mal v pomoč hvaaala ti! aha sam še to me zanima, a si si pol dala tistega 6mm not al ne? Ker nevem zdej al najctistega k se odsraufa narocim al pa naj pac razsirim na 6mm da mi bo pol sou tist za 4 not... nisem, kr enostavno ni šou notr haha, al pa če js ga neznam uporablat XD tko da sm si zej nove expanderje naročila + tist nov plug ka pa vem, če ti zej negre notr pol bi blo fajn še mal razširt da bo šou evooo sm dobila zej ta plug k se odšraufa in gre čist lepo v uho • Katia99
29.8.2013 22:29
qwertzuiop pravi:
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
helou
1. kak velko spiralo morm met da si pol lah dam plug 4mm not? (ker pač plug je 4mm aampak ma robove po 6mm in po mi ni jasn kak lah to not daš...) 2. a nej šitim en mm po en al lah več? 3. a se ti pol kaj luknca skrči če ka ne nosš? to je to 1. to tut men ni blo jasn ko sm naročila plug za 6mm, pa je mev na robovih za najmanj 8mm haha, to je biv prbližn takle: [link] , zej sm pa naročila takšnga: [link] k se mu na konci tale ''krog'' odšraufa, tist krog notr je pa širok tok kokr naročiš (vsaj tko sm razumela k je tam pisal), zej pa lohk sam upam da je to res kr mi ga bojo jutr poslal 2. ja ubistvu od 6mm naprej lohk na 2mm, kr kjerkol sm gledala te pluge jih prodajajo od 6mm naprej sam po 2mm več, se pravi: 6, 8, 10, 12, 14, pa tko naprej 3. [link] preber tam kjer piše za PLUG to je to ;D upam da je vsaj mal v pomoč hvaaala ti! aha sam še to me zanima, a si si pol dala tistega 6mm not al ne? Ker nevem zdej al najctistega k se odsraufa narocim al pa naj pac razsirim na 6mm da mi bo pol sou tist za 4 not... nisem, kr enostavno ni šou notr haha, al pa če js ga neznam uporablat XD tko da sm si zej nove expanderje naročila + tist nov plug Ahaa hvala ka pa vem, če ti zej negre notr pol bi blo fajn še mal razširt da bo šou evooo sm dobila zej ta plug k se odšraufa in gre čist lepo v uho • Katia99
1.9.2013 14:45
Katia99 pravi:
qwertzuiop pravi:
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
qwertzuiop pravi:
Katia99 pravi:
helou
1. kak velko spiralo morm met da si pol lah dam plug 4mm not? (ker pač plug je 4mm aampak ma robove po 6mm in po mi ni jasn kak lah to not daš...) 2. a nej šitim en mm po en al lah več? 3. a se ti pol kaj luknca skrči če ka ne nosš? to je to 1. to tut men ni blo jasn ko sm naročila plug za 6mm, pa je mev na robovih za najmanj 8mm haha, to je biv prbližn takle: [link] , zej sm pa naročila takšnga: [link] k se mu na konci tale ''krog'' odšraufa, tist krog notr je pa širok tok kokr naročiš (vsaj tko sm razumela k je tam pisal), zej pa lohk sam upam da je to res kr mi ga bojo jutr poslal 2. ja ubistvu od 6mm naprej lohk na 2mm, kr kjerkol sm gledala te pluge jih prodajajo od 6mm naprej sam po 2mm več, se pravi: 6, 8, 10, 12, 14, pa tko naprej 3. [link] preber tam kjer piše za PLUG to je to ;D upam da je vsaj mal v pomoč hvaaala ti! aha sam še to me zanima, a si si pol dala tistega 6mm not al ne? Ker nevem zdej al najctistega k se odsraufa narocim al pa naj pac razsirim na 6mm da mi bo pol sou tist za 4 not... nisem, kr enostavno ni šou notr haha, al pa če js ga neznam uporablat XD tko da sm si zej nove expanderje naročila + tist nov plug Ahaa hvala ka pa vem, če ti zej negre notr pol bi blo fajn še mal razširt da bo šou evooo sm dobila zej ta plug k se odšraufa in gre čist lepo v uho no zdej sm si tud js naročila nove strecherje in tistga k se osšraufa... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.