Kako se najlažje učite?• marshmellow
• Od: 9.6.2013
Kako se najlažje učite?
9.6.2013 13:32
Bi mi do danes ob 18.00 sporočili,kako se najlažje učite???????????? PLEASE?
LAHKO SPOROČITE TUDI SEM: buublegumlullaby@gmail.com Hvala v naprej! • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Kako se najlažje učite?
9.6.2013 13:36
kako se najlažje učiš?
sedeš, odpreš knjigo, prebereš, v glavi ponoviš kar si prebral in pol bereš naprej.... • marshmellow
• Od: 9.6.2013
kul
9.6.2013 13:38
SmileOnMyFace pravi:kako se najlažje učiš?
sedeš, odpreš knjigo, prebereš, v glavi ponoviš kar si prebral in pol bereš naprej.... hvala ti. • jagodka007
• Od: 18.12.2011
13.6.2013 16:22
jz se ponavad učim tako okol 9 zvečer pa tja do 1 zjutr en dan prej k pišem test ponavad prosim kero piflarko iz klasa da da na razredni mejl zapiske pa si tiste prpišem pa ponavam pol zjutr se ustanem pa stušeram pa grem u šolo pouna znanja saj bi se učila čez dan ampak je preveč stvari k me dekoncentrirajopa • honey4me
• Od: 31.5.2012
14.6.2013 18:31
Tako de med poukom poslušam in pol en dan pred testom sam ponovim, kar sm se zapounla, kar si pa nism nardim pa pouzetke iz zvezka k tko vsaj grnutam zram o čem se gre in si use zapounem.
• Supreme000
• Od: 12.7.2013
nasvet
19.8.2013 20:58
tale nasvet upoštevajte:
ko se učite določen predmet, se ga UČITE Z RAZUMEVANJEM, torej se učite bolj kompleksno, NE se zgolj piflat na pamet, ampak poskušaj snov razumeti, analizirati, uporabiti na svojih primerih, povedati s svojimi besedami, povezat tudi s kakšno drugo snovjo ali predmetom ........ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.