Uzdeuki (msn,netlog and so on)• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Uzdeuki (msn,netlog and so on)
28.6.2009 18:10
Heiiila!
Spet jst srašim tuki okol! Usaj neki kar dobro opravljam ej No dns pa strašim iz drugega razloga. Zanima me kake uzdevke mate pač tko po neti in to. Kok redno si to spreminjate in nabržsteitakžezaštekalikajmamumislih xD Tko da tuki se razpište o tem, pa kake predloge. Aja. Eni vem da mate ful bujno domišljijo. Mejbi kakšno izpeljanko za ime Rebeka, da rata kak fletkan uzdeuk če vete Papa <3333 • petrapavlin15
• Od: 9.10.2008
Hei
29.6.2009 1:28
Amm.. newm jst mam vzdvek PikaPoka*DRgač jih je pa ful... Black-Devil Ludača Beky Bekica Opasna mala Not a want but a need His angel so on:D hf • nejchula
• Od: 30.6.2009
Re: Uzdeuki (msn,netlog and so on)
2.7.2009 20:52
Smutzy pravi:Heiiila!
Spet jst srašim tuki okol! Usaj neki kar dobro opravljam ej No dns pa strašim iz drugega razloga. Zanima me kake uzdevke mate pač tko po neti in to. Kok redno si to spreminjate in nabržsteitakžezaštekalikajmamumislih xD Tko da tuki se razpište o tem, pa kake predloge. Aja. Eni vem da mate ful bujno domišljijo. Mejbi kakšno izpeljanko za ime Rebeka, da rata kak fletkan uzdeuk če vete Papa <3333 eŁŁou jst mam recimo neiičTHEdrunk..al pa sm mela tut neiićTHEfreak nwem..jst sm tut hotla to temo narest pa sm pol to najdla..kr mi je že mal bedno gledat skos en in isti uzdeuk, sama pa nimam idej tko da upam da bo dal kdo kšno idejo kle fino hehe uživej • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
2.7.2009 22:31
hehe...js mam pa skoraj zmeraj babyshoes...in pomoje tut spreminjala ne bom • Ginny2
• Od: 1.7.2009
3.7.2009 7:50
Hey
jes mam pa NuTTeŁŁca<3 x3 aja to s mmela. zej mam Black-Devil drgač pa mene tut ful zanimajo teli uzdevki k sm zmer Ginny. to mi j eže mal podlo no ajd. Upam da najdete kkšne ql vzdevke:) • fLomaster
3.7.2009 12:44
en način uzdeuka je tut npr.: THEime [THEspelc, THErebeka, THEbeky...] al pa..zdj sm na netlogu opazla d je ful uzdeukou ba tak način: npr. BIGproblem, BLUEangel,FUCKEDapple, PIGmonster...p tku. zmislš si sama nek. drgač mam pa js pousod drugačn uzdeuk, kr se nmorm nikol odločt za enga samga. • PinkiPinkica
• Od: 21.4.2009
3.7.2009 13:56
js ostajam pr PinkiPinkici....
to kr neki enkat pade tko domišlija mi zmer dela težave XD drgač pa: BechX* BechTheOne* BeK^^.....se da XD • fLomaster
3.7.2009 14:29
PinkiPinkica pravi:js ostajam pr PinkiPinkici....
to kr neki enkat pade tko domišlija mi zmer dela težave XD drgač pa: BechX* BechTheOne* BeK^^.....se da XD jaa. pozabla sm na to. ful fajn zgleda č maš še X zraun.ja. • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
3.7.2009 14:52
aja...za ime Rebeka...maš lahko tut
Bex.^^ THEbeX. alpa kej na to sceno...pač bex fora...izpeljanka iz imena rebeka • Smutzy
• Od: 12.4.2009
3.7.2009 19:09
Ušeč so mi xD <333
Tnx res. Lohk pa še kaj pišete k so kul predlogi (: • ani4
• Od: 7.7.2009
15.7.2009 20:08
na msn-ju mam ani.^3
na netlogu pa bol tako umetniško: _southwind mela sm ž polno stvari.. za rebeka..? am.. beeky.^3 Reka.;* R.Beka.<3 • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.7.2009 17:02
Jas mam na msn-ju ŠpageTek.łoves.Gemma.<3*
Ti pa lahko maš ŠpageTel.loves.(pa en tvoj vzornik, al pa pač neka znana oseba ko ga maš rada al pa nekdo) Al pa... Drop.DEAD:*, MaaKaronĆek.<3.. Pa kr nekaj si zmisli. =P.. Čimbol tumasto, tem boljše |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.