nor levo tabletke

justahuman • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 49
nor levo tabletke 10.9.2012 19:07
ojla mene pa zanima če moraš vzeti dve tabletki nor levo.. namreč kupila sm jih v lekarni je pa v pakiranju sam ena in zj ne vem ker ponekod piše da bi mogla sicer dve in zdj ne vem.. poskusla bom sam eno glede na to da je samo ena v pakiranju? + če jo je katera že uporabla če so stranski učinki res tok hudi? mislem pač vrtoglavica, slabost, krči?
androjst • Od: 6.6.2010 • Prispevkov: 29
Re: nor levo tabletke 10.9.2012 20:49
Citat:
...entjanževko (Hypericum perforatum).

Zdravilovsebuje laktozo.

Za nujnokontracepcijo sta potrebni 2 tableti, ki ju zaužijete istočasno, kakor hitro jemogoče, najbolje v 12 urah po nezaščitenem spolnem odnosu in ne kasneje kot v72 urah (3 dneh).

ZdraviloNorlevo lahko uporabite v kateremkoli delu menstrualnega ciklusa.

Če v 3urah po zaužitju bruhate, takoj zaužijte še 2 tableti.
...

[povezava]
InCheK • Od: 20.11.2010 • Prispevkov: 5
Re: nor levo tabletke 10.9.2012 21:23
dolvol je ena .. upam edino da ni minlo več kot 12 ur =)
njegovazaba • Od: 15.9.2012 • Prispevkov: 2
Re: nor levo tabletke 15.9.2012 22:58
dovolj je ena tabletka.jaz sem jo uzela po 4urah od spolnega odnosa. stranski učinki pri meni niso bili tko izraziti, le močan glavobol ampak predvidevam da je bil le ta zaradi živcou. Po 9dneh ko se, uzela tabletko sem imela rjavkast izcedk 4dni. na čase sem občutila močne bolečine v jajčnikih a po 12 dneh zamude je menstracija le prišla. Smile

upam, da bo tut teb sreča naklonjena in se bo vse dobr iztekl Very Happy
justahuman • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: nor levo tabletke 16.9.2012 17:56
hvala Smile zanima me še kko je zj z menstruacijo ker nism lih čisto razumela navdil.. pač zj po neki dnevih sm dubla tak rjav izcedek in me zanima a mi bo to kj vplivalo na mestruacijo al jo imam zdj po normalnem ciklosu naprej tko kt bi jo mogla met? pa kok časa približno ta izcedek traja? Smile
njegovazaba • Od: 15.9.2012 • Prispevkov: 2
Re: nor levo tabletke 16.9.2012 22:43
jst sm izcedk mela 4dni.. pa še to čizt malo.
menstracija ti lahko pride v normalnem ciklusu ali ti pa tut zamuja čizt odvisno. pravjo d je pa dobr za usak slučaj nardit test če ti zamuja več kot en tedn..
meowTEJA • Od: 2.10.2011 • Prispevkov: 1
Re: nor levo tabletke 25.9.2012 14:52
kontancreptijskih tabletk brez recepta ne moreš dobit v lekarni? Rolling Eyes Question
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: nor levo tabletke 28.9.2012 12:53
meowTEJA pravi:
kontancreptijskih tabletk brez recepta ne moreš dobit v lekarni? Rolling Eyes Question
Lahko, samo so plačljive.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.