Srednja veterinarska LJ in dijaški dom Vič

1poncy1 • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 30
Srednja veterinarska LJ in dijaški dom Vič 4.11.2012 17:15
Zdravo!
Prosila bi za nekaj odgovorov na uprasanja, ta so slednja:
1. Kaksne izkusnje imate z srednjo veterinarsko, ce ste u dijaškem domu Vič, pa se kaksne izkusnje imate od tam?
2. Ali je kdo od tu preprican, da se bo vpisal na to solo za solsko leto 2013/2014 prihaja pa iz Kopra ( tudi okolica Kopra)?
3. Ali kdo ve kolikšna je mesecna cena bivanja v dijaškem domu Vič?
4. Kaksno je bivanje v dijaškem domu Vič?

Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore,
(tisti/tista, ki boste/boš odgovorili/odgovorila)! Very Happy
Diana • Od: 14.8.2013 • Prispevkov: 1
Re: Srednja veterinarska LJ in dijaški dom Vič 14.8.2013 13:10
Jst grem septembra na veterinarsko in u dom Vič. Upam bo usaj ene tolko okej... Smile S kje si ti drugač?
looool • Od: 15.8.2013 • Prispevkov: 1
Re: Srednja veterinarska LJ in dijaški dom Vič 15.8.2013 23:22
js sm v dijaskem domu vic sm nism iz veterine...izkusnje ja folk je ful uredu vzgojitelji tud sm pazit mors kerga dobis k eni so res zastareli,po dve ste u sobah al tri,na mesec se placa 220 tam neki nism 100% prepricana,sm hrana zna bit ucasih slaba se posebej riz drgac pa je use zakon Laughing
BlueButterfly • Od: 16.8.2013 • Prispevkov: 16
Re: Srednja veterinarska LJ in dijaški dom Vič 16.8.2013 0:46
Moja sošolka gre tud na veterinarsko v LJ Wink
1poncy1 • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 30
Re: Srednja veterinarska LJ in dijaški dom Vič 16.8.2013 22:04
Diana pravi:
Jst grem septembra na veterinarsko in u dom Vič. Upam bo usaj ene tolko okej... Smile S kje si ti drugač?

Jaz sem nazalost prenesla na program gimnazija, sem pa iz obale drugac od kod pa si ti? Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.