nevem ka nej nardim?
• nimamidej
• Od: 26.4.2012
nevem ka nej nardim?
1.8.2013 22:50
hej.. am u resnici sploh nevem kok nej ta "problem" sploh povem oz. ga predstavm. sm bol mirna,sramežljiva punca,ki še ni mela fanta.. in zlo "hrepeni' (nevem ce je pravi izraz) po ljubezni in po tem da bi mela fanta (na ktirga se lahka zanese,mu zaupa,bla,bla...) .. ja okej zdej bote rekl,sej mi tut..
..sam jst tut hrepenim po tem (kar je za nekatere samoumevno)-po objemu.. pravih prjatlc ze lajk dve leti nimam.. zato .. okej..vem de se bo zdej slisal,kot da sem najvecja ****,pa use druga ko pa clouk,al pa prjazna beseda..sam. me zanima,ce bi se kdo dobiu pa da mi da objem.. nc drugiga.. pol se lahka magari cel zivleje dela de me ne pozna.. okej nevem,a sm sam jst tak "cudna, da pac hrepenim po iskreni ljubezni? hvala za kakrsne kol nasvete • taylor13
• Od: 21.7.2013
Re: nevem ka nej nardim?
1.8.2013 23:29
Nisi sama Čau • tamchyka
• Od: 24.3.2013
1.8.2013 23:32
nimamidej pravi:hej.. am u resnici sploh nevem kok nej ta "problem" sploh povem oz. ga predstavm. sm bol mirna,sramežljiva punca,ki še ni mela fanta.. in zlo "hrepeni' (nevem ce je pravi izraz) po ljubezni in po tem da bi mela fanta (na ktirga se lahka zanese,mu zaupa,bla,bla...) .. ja okej zdej bote rekl,sej mi tut..
..sam jst tut hrepenim po tem (kar je za nekatere samoumevno)-po objemu.. pravih prjatlc ze lajk dve leti nimam.. zato .. okej..vem de se bo zdej slisal,kot da sem najvecja ****,pa use druga ko pa clouk,al pa prjazna beseda..sam. me zanima,ce bi se kdo dobiu pa da mi da objem.. nc drugiga.. pol se lahka magari cel zivleje dela de me ne pozna.. okej nevem,a sm sam jst tak "cudna, da pac hrepenim po iskreni ljubezni? hvala za kakrsne kol nasvete Ne poznam te , pojma nimam kdo si ,ne kulk si stara , ne iz kot si , ne kakšne probleme maš, ampak se mi zdi da te razumem • Tamara18
• Od: 30.7.2013
2.8.2013 10:20
nimamidej, glede ljubezni sva si midve tud podobni in tud jas sm bolj sramežljiva in včasih do fantov vase zaprta • norisknofun
• Od: 25.2.2012
2.8.2013 15:34
[link] hope that makes you feel better :3
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
5.8.2013 17:20
zakaj bi ti pa kdo govoril ****, karkol že te zvezdice pomenjo, če si želiš iskrene ljubezni? • nimamidej
6.8.2013 10:27
slovenc: ker se pol vedno edn najde,da neki obsoja,ko sploh neve o čem se gre. pa neki komentira kak ni to dobr,pa kak to.. :/
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
6.8.2013 12:25
ti takega sam u pm pošlji midva pa tud pri teh letih pač veva da je ljubezen najlepša stvar • legendary
• Od: 2.11.2012
8.8.2013 15:09
nimamidej pravi:slovenc: ker se pol vedno edn najde,da neki obsoja,ko sploh neve o čem se gre. pa neki komentira kak ni to dobr,pa kak to.. :/
sploh nevem zaka bi se s takimi ljudmi obremenjevala drgač pa sicr nevem če si u oš al sš, sam ko boš v sš, mal navež stike pa hod vn pa to. hitr se spozna kkšnga fanta, sploh prek kake frendice. sej bo kmal pršla prava ljubezen: ) • nimamidej
8.8.2013 18:44
legendary pravi:
nimamidej pravi:
slovenc: ker se pol vedno edn najde,da neki obsoja,ko sploh neve o čem se gre. pa neki komentira kak ni to dobr,pa kak to.. :/
sploh nevem zaka bi se s takimi ljudmi obremenjevala drgač pa sicr nevem če si u oš al sš, sam ko boš v sš, mal navež stike pa hod vn pa to. hitr se spozna kkšnga fanta, sploh prek kake frendice. sej bo kmal pršla prava ljubezen: ) hvala! • brooklyn
• Od: 9.8.2013
9.8.2013 0:31
Hey!
Sploh ne vem kam se ti tako mudi Lp • nimamidej
9.8.2013 15:43
brooklyn pravi:Hey!
Sploh ne vem kam se ti tako mudi Lp hvala! |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.