nevem ka nej nardim?

čutiš enako?
ja
42%
 42%  [ 3 ]
ne
57%
 57%  [ 4 ]
nevem
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 7

nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
nevem ka nej nardim? 1.8.2013 22:50
hej.. am u resnici sploh nevem kok nej ta "problem" sploh povem oz. ga predstavm. sm bol mirna,sramežljiva punca,ki še ni mela fanta.. in zlo "hrepeni' (nevem ce je pravi izraz) po ljubezni in po tem da bi mela fanta (na ktirga se lahka zanese,mu zaupa,bla,bla...) .. ja okej zdej bote rekl,sej mi tut..
..sam jst tut hrepenim po tem (kar je za nekatere samoumevno)-po objemu.. pravih prjatlc ze lajk dve leti nimam.. zato ..

okej..vem de se bo zdej slisal,kot da sem najvecja ****,pa use druga ko pa clouk,al pa prjazna beseda..sam. me zanima,ce bi se kdo dobiu pa da mi da objem.. nc drugiga.. pol se lahka magari cel zivleje dela de me ne pozna..

okej nevem,a sm sam jst tak "cudna, da pac hrepenim po iskreni ljubezni?
hvala za kakrsne kol nasvete Smile
taylor13 • Od: 21.7.2013 • Prispevkov: 13
Re: nevem ka nej nardim? 1.8.2013 23:29
Nisi sama Smile lej če rabiš objem, mi piši. Mam tudi sama dosti podoben problem.
Čau Wink
tamchyka • Od: 24.3.2013 • Prispevkov: 12
Re: nevem ka nej nardim? 1.8.2013 23:32
nimamidej pravi:
hej.. am u resnici sploh nevem kok nej ta "problem" sploh povem oz. ga predstavm. sm bol mirna,sramežljiva punca,ki še ni mela fanta.. in zlo "hrepeni' (nevem ce je pravi izraz) po ljubezni in po tem da bi mela fanta (na ktirga se lahka zanese,mu zaupa,bla,bla...) .. ja okej zdej bote rekl,sej mi tut..
..sam jst tut hrepenim po tem (kar je za nekatere samoumevno)-po objemu.. pravih prjatlc ze lajk dve leti nimam.. zato ..

okej..vem de se bo zdej slisal,kot da sem najvecja ****,pa use druga ko pa clouk,al pa prjazna beseda..sam. me zanima,ce bi se kdo dobiu pa da mi da objem.. nc drugiga.. pol se lahka magari cel zivleje dela de me ne pozna..

okej nevem,a sm sam jst tak "cudna, da pac hrepenim po iskreni ljubezni?
hvala za kakrsne kol nasvete Smile

Ne poznam te , pojma nimam kdo si ,ne kulk si stara , ne iz kot si , ne kakšne probleme maš, ampak se mi zdi da te razumem Smile.. učasih nas ljudje , ki jih poznamo že use življenje prav ne razumejo, ker so nas navajeni takšne kot smo .. ampak mi (ljudje) se spreminjajmo,vedno več izkušenj pridobivamo, delamo napake . in učasih res rabmo eno čist ta tretjo osebo za pogovor..... madona sm sfilozofirala tole ,, Če karkoli rabiš sm tu za tebe Smile
Tamara18 • Od: 30.7.2013 • Prispevkov: 9
Re: nevem ka nej nardim? 2.8.2013 10:20
nimamidej, glede ljubezni sva si midve tud podobni in tud jas sm bolj sramežljiva in včasih do fantov vase zaprta Smile glede prijateljstva pa te popolnoma razumem... sm mela sama v 7. razredu v oš. podobn problem in vem kako ti je Smile in če boš potrebovala kaki nasvet, ali prijateljski objem, da občutiš, da nisi sama mi lahko zmeraj napišeš. Smile !
norisknofun • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 36
Re: nevem ka nej nardim? 2.8.2013 15:34
[link] hope that makes you feel better :3
Re: nevem ka nej nardim? 5.8.2013 13:00
hvala usem!
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: nevem ka nej nardim? 5.8.2013 17:20
zakaj bi ti pa kdo govoril ****, karkol že te zvezdice pomenjo, če si želiš iskrene ljubezni? Very Happy
Re: nevem ka nej nardim? 6.8.2013 10:27
slovenc: ker se pol vedno edn najde,da neki obsoja,ko sploh neve o čem se gre. pa neki komentira kak ni to dobr,pa kak to.. :/
Re: nevem ka nej nardim? 6.8.2013 12:25
ti takega sam u pm pošlji Wink mularija to govori ker čuti sam potrebo po sexu, za ljubezen pa jim dol visi. in tko ti govorijo ker te hočejo podret.
midva pa tud pri teh letih pač veva da je ljubezen najlepša stvar Smile in tud seks z nekom ki ga res ljubiš je 100% boljši kot pa z neznanci.
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: nevem ka nej nardim? 8.8.2013 15:09
nimamidej pravi:
slovenc: ker se pol vedno edn najde,da neki obsoja,ko sploh neve o čem se gre. pa neki komentira kak ni to dobr,pa kak to.. :/

sploh nevem zaka bi se s takimi ljudmi obremenjevala Very Happy

drgač pa sicr nevem če si u oš al sš, sam ko boš v sš, mal navež stike pa hod vn pa to. hitr se spozna kkšnga fanta, sploh prek kake frendice. sej bo kmal pršla prava ljubezen: )
Re: nevem ka nej nardim? 8.8.2013 18:44
legendary pravi:
nimamidej pravi:

sploh nevem zaka bi se s takimi ljudmi obremenjevala Very Happy

drgač pa sicr nevem če si u oš al sš, sam ko boš v sš, mal navež stike pa hod vn pa to. hitr se spozna kkšnga fanta, sploh prek kake frendice. sej bo kmal pršla prava ljubezen: )

hvala! Smile drgač pa ja v sš sm (še en let pa bom že končala)
brooklyn • Od: 9.8.2013 • Prispevkov: 5
Re: nevem ka nej nardim? 9.8.2013 0:31
Hey!
Sploh ne vem kam se ti tako mudi Razz Bo se že pojavil princ na belem konju, zapomni si: "Nekoč se bo pojavil nekdo, ki bo vreden celotne knjige, ne pa samo par strani!"
Lp
Re: nevem ka nej nardim? 9.8.2013 15:43
brooklyn pravi:
Hey!
Sploh ne vem kam se ti tako mudi Razz Bo se že pojavil princ na belem konju, zapomni si: "Nekoč se bo pojavil nekdo, ki bo vreden celotne knjige, ne pa samo par strani!"
Lp

hvala! Smile ja sej jst probam čim bol razmišlat tko..(da se mi ne mudi pa to). sam pol pa vidm kak majo skor use sošolke že fanta..pol pa če ga nimaš se počutiš,neki out.. pa misljo de so neki več..pa si mislš,kam se pa jim tak mudi pa use..pa hočjo,že kr use sprobat,de kak so kao ful odrasle,pa neki več.. pol pa misliš,de je neki s tabo narobe,de ti pa tega nimaš.. hvala še enkrat Smile
Re: nevem ka nej nardim? 9.8.2013 17:14
eni majo veselje do probavanja različnih stvari, eni pa točno vemo kaj si želimo in nas ostalo ne zanima Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.