fešte• Mixsx
• Od: 30.10.2012
fešte
9.8.2013 23:51
rabim pomoč. Uglaunem tko na kakih feštah veselicah je pač kaka lušna punca ane, mal je tut alkohola ponavad tko da bi se dal kej ...sam mene zanima kaj ji nej tam začnem govort? kako jo naj ogovorim? zmanka mi idej.nevem ponavad bi tut rad zabluzu z njo. ka nej kr rečem: ej X greš mal z mano ti morm neki povedat...in pol da ji bi mal naštevu da mi je ful lušna, pa ful kul, lepa, dolg časa že ušeč...da ji bi to naštevu pol pa pač jo vprašam če ji lah dam lupčka/zaližem al kr to nardim?
Hvala za pomoč! • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: fešte
10.8.2013 10:47
zares hočš nasvet?
moj nasvet je, da ogovarjaš punce ki so ti zares všeč in se ti zdijo luštne in za katere hočš da so samo tvoje in ne one night stand. če jo boš kr vprašu če jo lahka zaližeš, jo boš al prestrašu alpa izpadu bedak. torej, zakaj bi to počel? (sam tiste punce k bodo pa nad tem navdušene, pa sam hočjo zbujat pozornost, zato da bodo lahka ženski ekipi naslednje jutro o tem govorile in so zares preveč bedne, da bi se ti z njimi ukvarju - sad fact of life) če ti je punca zaresvšeč jo lepo ogovori, prosi če gresta plesat, kej vprašaj, sej to že vse veš, kr smo o tem na eetaqu govoril že 10.000krat. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: fešte
14.8.2013 13:32
če češ bluzit, zabluzi. sam poližeš kero ti paše ne se pa silt bluzit če ti je do česa bl resnega.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.